Aşerme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Aşerme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,318 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Aşerme
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Zaten normalde birşey yiyemiyorum canım o yüzden tuz falan alımım yok 😅 ama çok canım çekti diye iki adet limon yedim ilk oğluma hamileyken daha çok yemiştim ama arkadaş tansiyon düşürür diyor bende bilmiyordum o yüzden bıraktım yemeyi 😇🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Afiyet şifa olsun bebişe 😅😅🥰
Sende çok çekiyorsun galiba Allah yardımcımız olsun

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Zaten normalde birşey yiyemiyorum canım o yüzden tuz falan alımım yok 😅 ama çok canım çekti diye iki adet limon yedim ilk oğluma hamileyken daha çok yemiştim ama arkadaş tansiyon düşürür diyor bende bilmiyordum o yüzden bıraktım yemeyi 😇🙏

Afiyet şifa olsun bebişe 😅😅🥰
Adam diyor sen niye limon yiyorsun hani erkekti dedim kız erkek fark etmiyor aşerme de 😂😂

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
İlk oğlumda deli gibi limon aşermiştim tuzlayıp yiyordum şimdi kıza hamileyim yine limon ve tuz ikilisini aşerdim evde var iki tane yedim ama eşim çok yeme zararlı diyor e canım istiyor bir zararı var mıdır ki 😅
Çok tüketme cnm için yanıyo belli limon hem tansiyon yapar hem kanı sulandırır

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Amin can
Sende çok çekiyorsun galiba Allah yardımcımız olsun
Amin canım sende mi öyle aşırı mide bulantısı ve kusma var geçmeyen 4 ayın içindeyim 5 e girecez hala bitmedi 10 kilo verdim karnım bile çıkmadı ilk çocuk olsa normal ama ikinci gebeliği olan çok arkadaşımı gördüm karnı hemen çıkmıştı

Yok canım yemedim iki adet yedim başkada yemedim riske atmamak için

Yok canım yemedim iki adet yedim başkada yemedim riske atmamak için
Adam diyor sen niye limon yiyorsun hani erkekti dedim kız erkek fark etmiyor aşerme de 😂😂
😅😅

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bende limon asermıstım esim yedirmedi fazla hem tansıyon hemde limon kanı cıvıtırmıs o yuzden az yiyebildım bende 🤗🍋 sonuc olarak sarı limon gibi bi oglusum oldu
Maşallah kuzuma😘 ben oğlumda daha çok yemiştim ama zararı olacağını bilmiyordum kızımda iki adet ile idare ettik 😅😅😍

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Yedıkce yıyesı geliyor insanın sade limon degil de limonlu kek kurabıye pasta falan ye oyle tuket canın cok isterse ben oyle yapıyordum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yedıkce yıyesı geliyor insanın sade limon degil de limonlu kek kurabıye pasta falan ye oyle tuket canın cok isterse ben oyle yapıyordum
Yok canım ya ben hemen geri çıkarıyorum tatlı meyve sebze et tavuk yemeği hiçbirini yiyemiyorum dün zaten o kadar canım istedi ki limonu çıkaracağımı bile bile mecbur yedim birde limonu çıkarmak işkence ama bir yerinde çıkmasın diye yedim şu an yediğim salatalık su Türk kahvesi bir tek bunları yiyip içersem geri çıkmıyor

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım ya ben hemen geri çıkarıyorum tatlı meyve sebze et tavuk yemeği hiçbirini yiyemiyorum dün zaten o kadar canım istedi ki limonu çıkaracağımı bile bile mecbur yedim birde limonu çıkarmak işkence ama bir yerinde çıkmasın diye yedim şu an yediğim salatalık su Türk kahvesi bir tek bunları yiyip içersem geri çıkmıyor
Daha Yemen düzelmedimi cnm

Tüm sayfalar yüklendi.