Aşerme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Aşerme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,321 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Aşerme
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İlk oğlumda deli gibi limon aşermiştim tuzlayıp yiyordum şimdi kıza hamileyim yine limon ve tuz ikilisini aşerdim evde var iki tane yedim ama eşim çok yeme zararlı diyor e canım istiyor bir zararı var mıdır ki 😅

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
İlk oğlumda deli gibi limon aşermiştim tuzlayıp yiyordum şimdi kıza hamileyim yine limon ve tuz ikilisini aşerdim evde var iki tane yedim ama eşim çok yeme zararlı diyor e canım istiyor bir zararı var mıdır ki 😅
Aynı bensin valla ☺️ ben de çok yedim sonra tansiyonum düştü kafamı yastıktn kaldiramadim az az ye çay kasigiyla suyunu iç sonra içini yersin bnm gbi o zman fazla yememiş olursun dikkat et tansiyona

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Aynı bensin valla ☺️ ben de çok yedim sonra tansiyonum düştü kafamı yastıktn kaldiramadim az az ye çay kasigiyla suyunu iç sonra içini yersin bnm gbi o zman fazla yememiş olursun dikkat et tansiyona
Hadi ya iki Taneyi götürdüm bile neyse başka yemeyim bari 😅 ama çok güzel oluyor değil mi 😅😅😍

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Hadi ya iki Taneyi götürdüm bile neyse başka yemeyim bari 😅 ama çok güzel oluyor değil mi 😅😅😍
Hemde nasıl valla kesiyorum ortadan alıyorum elime cay kaşığı zevkle yavaş yavaş yiyorum dhaa iyi oluyor birden bitmiyor ama fazla yeme ben yedim sonra valla tansiyonu çıkarmak için uğraştık ☺️

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Hemde nasıl valla kesiyorum ortadan alıyorum elime cay kaşığı zevkle yavaş yavaş yiyorum dhaa iyi oluyor birden bitmiyor ama fazla yeme ben yedim sonra valla tansiyonu çıkarmak için uğraştık ☺️
Valla ilkinde 10 adet yemiştim tuzlayıp tuzlayıp eşim almıştı elimden en son tansiyon falan bilmiyordum ama bunda iki ile idare edecez artık 😅😅

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Valla ilkinde 10 adet yemiştim tuzlayıp tuzlayıp eşim almıştı elimden en son tansiyon falan bilmiyordum ama bunda iki ile idare edecez artık 😅😅
Et cnm et sonra ugrasirsin tansiyonla ben çektim sen çekme ☺️

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Benim aserme değil de suyu içemediğim için limon sıkıp içiyordum doktorum çok içme azalt dedi tuz da zararlı demişti bana ama benim ilk sen tecrübelisin daha iyi bilirsin zararı olmaz umarım

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Canım bunları okurken çekti kalkıp limon yiyecem😐😋

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Benim aserme değil de suyu içemediğim için limon sıkıp içiyordum doktorum çok içme azalt dedi tuz da zararlı demişti bana ama benim ilk sen tecrübelisin daha iyi bilirsin zararı olmaz umarım
Zaten normalde birşey yiyemiyorum canım o yüzden tuz falan alımım yok 😅 ama çok canım çekti diye iki adet limon yedim ilk oğluma hamileyken daha çok yemiştim ama arkadaş tansiyon düşürür diyor bende bilmiyordum o yüzden bıraktım yemeyi 😇🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bunları okurken çekti kalkıp limon yiyecem😐😋
Afiyet şifa olsun bebişe 😅😅🥰

Tüm sayfalar yüklendi.