Onlarda pmun nedenini arıyorlar Dış dunyaya alışamadı Kayra sanki dua oku nazar olmasin
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 16 Haziran 2022 #21 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Onlarda pmun nedenini arıyorlar Genişletmek için tıkla ... Dış dunyaya alışamadı Kayra sanki dua oku nazar olmasin
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Onlarda pmun nedenini arıyorlar Genişletmek için tıkla ... Dış dunyaya alışamadı Kayra sanki dua oku nazar olmasin
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 16 Haziran 2022 #22 Yeni bebis' Alıntı: Dış dunyaya alışamadı Kayra sanki dua oku nazar olmasin Genişletmek için tıkla ... Okuyorum kuzum o dediğim sarılık duasının suyunu bir kenara koydum her gün elini yüzünü siliyorum. Felak nas sürekli dilimde zaten
Yeni bebis' Alıntı: Dış dunyaya alışamadı Kayra sanki dua oku nazar olmasin Genişletmek için tıkla ... Okuyorum kuzum o dediğim sarılık duasının suyunu bir kenara koydum her gün elini yüzünü siliyorum. Felak nas sürekli dilimde zaten
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 16 Haziran 2022 #23 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kayra dün aniden sarılık yükseldi acile geldik tahlil yaptılar enfeksiyon çıktı direk yatış yapıldı . Antibiyotik tedavisi yapıyorlar dünden beri Genişletmek için tıkla ... Paşam bi geçmedi şu illet ya senden
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Kayra dün aniden sarılık yükseldi acile geldik tahlil yaptılar enfeksiyon çıktı direk yatış yapıldı . Antibiyotik tedavisi yapıyorlar dünden beri Genişletmek için tıkla ... Paşam bi geçmedi şu illet ya senden
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 17 Haziran 2022 #24 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Okuyorum kuzum o dediğim sarılık duasının suyunu bir kenara koydum her gün elini yüzünü siliyorum. Felak nas sürekli dilimde zaten Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin inşallah duzelir
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Okuyorum kuzum o dediğim sarılık duasının suyunu bir kenara koydum her gün elini yüzünü siliyorum. Felak nas sürekli dilimde zaten Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin inşallah duzelir
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 17 Haziran 2022 #25 Yeni bebis' Alıntı: Allah şifa versin inşallah duzelir Genişletmek için tıkla ... İnşallah