Bende ondan kullanıyorumMicrolife marka almalisin 15 yıldır halenndogru ölçüyor

Bende ondan kullanıyorumMicrolife marka almalisin 15 yıldır halenndogru ölçüyor
Eski tip almada ne alırsan al kuzum ben öyle bı saflık yaptım yarım saat sürüyor ölçmesi. E bebekte ve eczanelerden alabilirsin onlar güzel oluyorKızlar ateşölçer alicam önerdiğiniz varmı bozulmayan doğru ölçül yapan kullanıp.memnun kaldığınız marka
Favorim bir de hoşuma gidiyor nedenseBen bu yeni corona döneminde kullanılan temassız olanlardan aldım çok işe yarıyor
Çok kullanışlı herkese tavsiye ediyorumFavorim bir de hoşuma gidiyor nedense![]()
Ürün pazarlama yapılırÇok kullanışlı herkese tavsiye ediyorumkısa süreli anında sonuç
![]()
Kız dua et ürün ismi vermedim yanlışlıklaÜrün pazarlama yapılırAllah'ım yaa hiç güleceğim yoktu kız
![]()
İyi yapmışsın vallaKız dua et ürün ismi vermedim yanlışlıklaay ben çok pahalıya aldım nöbetçi eczaneden kaynanamgil tutturdu ateş ölçer alın ateş ölçer alın evde lazım getirin diye. 60 liralık şeyi 250 liraya aldık tabi kaynanama bırakmadım çocuğum olunca ona kullanacam ben dedim aldım
Aman hiç değilse bende kaldı içim yanmadıİyi yapmışsın vallabiraz oahali olmuş ama olsun
![]()