Baby turco bez kullananlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Baby turco bez kullananlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,357 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baby turco bez kullananlar
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımın olsun canım cok pahali hersey mamalarda ucmus en uyguna olması gerekenler aldı basını gitti

Olmadı mı sütün meme reddi mi yaşadınız kuzum? Olmuştur valla herşey almış başını gidiyor fiyatlar çok uçuk herşey de
Meme reddi oldu canim biberona alışınca emmeyince de sütüm kesildi denemediğim yol yöntem kalmadı valla internette beslenme sondasini bantla göğsüme yapistirdim ondan mama geliyor gogsumden geliyor zanneder emer diye internette izledim aynısını uyguladım yok anam hortumu çekti göğsümu gene almadı😂😂çocuklar anne karnında üniversite okuyup öyle doğuyor bizden felan akıllılar😅😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah yardımın olsun canım cok pahali hersey mamalarda ucmus en uyguna olması gerekenler aldı basını gitti
Amin Valla canım öyle ilkte 145 ti şimdi resmen 200 yaklaştı bı büyük kutu 1 hafta gitmiyor zaten canım

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Meme reddi oldu canim biberona alışınca emmeyince de sütüm kesildi denemediğim yol yöntem kalmadı valla internette beslenme sondasini bantla göğsüme yapistirdim ondan mama geliyor gogsumden geliyor zanneder emer diye internette izledim aynısını uyguladım yok anam hortumu çekti göğsümu gene almadı😂😂çocuklar anne karnında üniversite okuyup öyle doğuyor bizden felan akıllılar😅😂

Amin Valla canım öyle ilkte 145 ti şimdi resmen 200 yaklaştı bı büyük kutu 1 hafta gitmiyor zaten canım
Allah yardımcın oldun canım ya 800 falan yapıyor o zaman 1 aylık maması 😱😱

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank

Aynen kuzum şimdiki çocuklar felaket 😂 emmedi mi emmiyorlar yapacak birşey yok rahata hemen alışıyor canavarlar

Tüm sayfalar yüklendi.