Baby turco bez kullananlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Baby turco bez kullananlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,357 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baby turco bez kullananlar
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi
Aynen canım yavsatan baslasırsjn 1 ogun atlar en azından
Aynen öyle canım valla hayat şartları çok zor canım ya .asgeri ücret çalışıyor eşim asgari ücrete zam geldi ama. Bişey değişmedi zaten herşey uçtu . Allah'tan ev kira değil ev kira olsa vay halimize ☺️

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle canım valla hayat şartları çok zor canım ya .asgeri ücret çalışıyor eşim asgari ücrete zam geldi ama. Bişey değişmedi zaten herşey uçtu . Allah'tan ev kira değil ev kira olsa vay halimize ☺️
Zamı verdıgı gibi de cıkarıyorlar ıste kuzum ozellıkle en cok ıhtıyac olan seylere zam yapıyorlar cocuk buyutmek cok zor bu zamanda

Zamı verdıgı gibi de cıkarıyorlar ıste kuzum ozellıkle en cok ıhtıyac olan seylere zam yapıyorlar cocuk buyutmek cok zor bu zamanda
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben daha doğmadan baby turco aldım çevremdekiler çok memnun onlara uydum bakalım 😅
İnşallah iyidir canım da onu kullanırım sabit bı bezde kalırım çocuk deneme tahtasına döndü 😄

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank

İnşallah iyidir canım da onu kullanırım sabit bı bezde kalırım çocuk deneme tahtasına döndü 😄
Aminnn kuzum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bende tavsıyeyle aldım canım cok memnun kaldım keske onceden alsaymıstım da dedim 😂😂
İyiki almışım o zaman 😅

Hem uygun hemde kaliteli diyorlar uygunluk konusunda gerçekten uygun 80 tane 1 numara 55 liraya aldım ben ama kalitesini daha deneyemedim bebek yok😂

İyiki almışım o zaman 😅

Hem uygun hemde kaliteli diyorlar uygunluk konusunda gerçekten uygun 80 tane 1 numara 55 liraya aldım ben ama kalitesini daha deneyemedim bebek yok😂
😄 Bende ilk denicem canım .bende 90 tane 4 numarayı 170 canım ama ikinci paket 1 TL olunca yani 180 tanesini 171 e aldim

Tüm sayfalar yüklendi.