Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum ilk etapta 1 paket al pisik yapip yapmayacağını gör ona gore devamını al derim bende A101in soffio yu aldim kizimda hic pisik yapmamıştı oglumda da yapmazsa soffio ile devam edecem bakalim
Cnm cabuk büyüyolar zaten al nolcak ki bnmki 3 aylık 4 no kullanıyom ewet aslında 3 kullanmam lazım ama bnm iki tane bezli kız var öteki de 4 kullanıyo die ucuz bukunca ikşsine de 4 aldım malesef
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya bazıları cocuklarının da isimlerini koyuyo ya ondan emin olamadım
Kuzum ilk etapta 1 paket al pisik yapip yapmayacağını gör ona gore devamını al derim bende A101in soffio yu aldim kizimda hic pisik yapmamıştı oglumda da yapmazsa soffio ile devam edecem bakalim
Bende soffio aldim bakalım bebis dogsun test edicez inşallah bide ıslak mendil kullanmıyorum ben bu tas bide eski oyasiz tulbent yapıyorum ılık suyla temizliyorum çocuklarımın altini
Vala balım ben kizimdayken prima ile basladim gayet de kakasini disina çıkarıyordu pisik yaptı ve israil urunu ve cok pahali ayni zamanda da agir bi petrol kokusu vardi zaten bez paketinde de yaziyordu icinde petrol var diye ne gerek var onu oyle biraktim arkasina molfix denedim o aşırı pisik yaptı onu da biraktim sonra sleppye gectim iyi geldi cok uzun sure kullandim sonradan biraz kalinlastirdilar gibi geldi bezi pisik yapar gibi oldu en son soffioya gectim onunla da bitirdik bilmiyorum ogluma da soffio iyi gelirse onu kullanacam gelmezse bakalim sllepy olabilir migrosun minies var o olabilir baby turco olablir bakacaz artık
Sleppy de baya pahalanmış demi kuzum ya geçenlerde gordum baya uçmuş fiyati
Vala balım ben kizimdayken prima ile basladim gayet de kakasini disina çıkarıyordu pisik yaptı ve israil urunu ve cok pahali ayni zamanda da agir bi petrol kokusu vardi zaten bez paketinde de yaziyordu icinde petrol var diye ne gerek var onu oyle biraktim arkasina molfix denedim o aşırı pisik yaptı onu da biraktim sonra sleppye gectim iyi geldi cok uzun sure kullandim sonradan biraz kalinlastirdilar gibi geldi bezi pisik yapar gibi oldu en son soffioya gectim onunla da bitirdik bilmiyorum ogluma da soffio iyi gelirse onu kullanacam gelmezse bakalim sllepy olabilir migrosun minies var o olabilir baby turco olablir bakacaz artık
Sleppy de baya pahalanmış demi kuzum ya geçenlerde gordum baya uçmuş fiyati