Baka bilirmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leyla kurt tarafından oluşturulan Baka bilirmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,214 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Baka bilirmisiniz
Konbuyu başlatan Leyla kurt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 20 haftalık hamileyim bebyimi 4 gündür hisetmiyorum göbeyimin altinda arilarim var bugün yemek yiyemedim kusmaktan neden oluyo acaba yaşayan varmı

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar 20 haftalık hamileyim bebyimi 4 gündür hisetmiyorum göbeyimin altinda arilarim var bugün yemek yiyemedim kusmaktan neden oluyo acaba yaşayan varmı
Canim bebek büyüyor ağrı olmasi normal icin rahat etmiyorsa kalp atislarini dinlemeye gidebilirsin saglik ocagina 💖
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ağır seyler mi yedin acaba canim gecmis olsun

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Keske bir acile gitsen canim
İçim raaht etmedi gitim cnm Allah'ıma şürüler olsun iyii ☺️
Canim bebek büyüyor ağrı olmasi normal icin rahat etmiyorsa kalp atislarini dinlemeye gidebilirsin saglik ocagina 💖

Ağır seyler mi yedin acaba canim gecmis olsun
Özele gitim valla İçim rahat etmedi yook sa gece hiç uyuyamazdim çok şükürkl bebeyim iyii

Hayatım doktor a gitsene
Dayanamadım gitim ☺️😂çook şükür iyii🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar