Sorum var Bakabilirmisiniz😐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leyla kurt tarafından oluşturulan Bakabilirmisiniz😐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,996 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakabilirmisiniz😐
Konbuyu başlatan Leyla kurt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı 😔
Başın sağolsun Allah'ım bidaha yaşatmasın canm benimde asadaydi eşi ama yukarıya çıkıyormuş canm üzülme bozma morelini bende ilk bebeğimi kaybettim canm ama çok şükür ikinciyi sağ salim kucagima aldım sende sağ salim kucagina alırsın inşallah canm benim🤲🧿

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Başın sağolsun Allah'ım bidaha yaşatmasın canm benimde asadaydi eşi ama yukarıya çıkıyormuş canm üzülme bozma morelini bende ilk bebeğimi kaybettim canm ama çok şükür ikinciyi sağ salim kucagima aldım sende sağ salim kucagina alırsın inşallah canm
Allah razı olsun cnm Allah kimseyi evladiyla sinamasin çok zor inşalla sağlıklı bi şekilde kucahima alır❤️

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı 😔
Çok çok geçmiş olsun benimde bebeğimin eşi aşağıdaydı doğumda sancılarım olmasına rağmen bebeğin eşi rahim ağzını kapatıp kanama başlayınca acil sezeryana alındım çok şükür Bi sorun olmadı. Ama gebelik boyunca sürekli uzandım asla uzun yola girmedim ağır kaldırmadım bunlara çok dikkat etmek lazım 😕Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Çok çok geçmiş olsun benimde bebeğimin eşi aşağıdaydı doğumda sancılarım olmasına rağmen bebeğin eşi rahim ağzını kapatıp kanama başlayınca acil sezeryana alındım çok şükür Bi sorun olmadı. Ama gebelik boyunca sürekli uzandım asla uzun yola girmedim ağır kaldırmadım bunlara çok dikkat etmek lazım 😕Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍
Ayy inşallah cnmm ❤️

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun İnşaAllah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin İnşaAllah 🙏🤲

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.