Kizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı 

Başın sağolsun Allah'ım bidaha yaşatmasın canm benimde asadaydi eşi ama yukarıya çıkıyormuş canm üzülme bozma morelini bende ilk bebeğimi kaybettim canm ama çok şükür ikinciyi sağ salim kucagima aldım sende sağ salim kucagina alırsın inşallah canm benimKizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı![]()
Allah razı olsun cnm Allah kimseyi evladiyla sinamasin çok zor inşalla sağlıklı bi şekilde kucahima alırBaşın sağolsun Allah'ım bidaha yaşatmasın canm benimde asadaydi eşi ama yukarıya çıkıyormuş canm üzülme bozma morelini bende ilk bebeğimi kaybettim canm ama çok şükür ikinciyi sağ salim kucagima aldım sende sağ salim kucagina alırsın inşallah canm
Çok çok geçmiş olsun benimde bebeğimin eşi aşağıdaydı doğumda sancılarım olmasına rağmen bebeğin eşi rahim ağzını kapatıp kanama başlayınca acil sezeryana alındım çok şükür Bi sorun olmadı. Ama gebelik boyunca sürekli uzandım asla uzun yola girmedim ağır kaldırmadım bunlara çok dikkat etmek lazımKizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı![]()
Ayy inşallah cnmmÇok çok geçmiş olsun benimde bebeğimin eşi aşağıdaydı doğumda sancılarım olmasına rağmen bebeğin eşi rahim ağzını kapatıp kanama başlayınca acil sezeryana alındım çok şükür Bi sorun olmadı. Ama gebelik boyunca sürekli uzandım asla uzun yola girmedim ağır kaldırmadım bunlara çok dikkat etmek lazımRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Allah yardımcın olsun İnşaAllah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin İnşaAllahKizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı![]()
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnmKizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı![]()
Aminn cnm inşallah cümlemizeAllah yardımcın olsun İnşaAllah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin İnşaAllah![]()
İnşallah cnm Bütün anneler sağlıklı bı şekilde alsın kucahinaRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm![]()
Rabbim yardımcın olsun canım kendini çok yormamaya özen gösterKizlar ben ilk gebelihimi kaybettim bebeğimin eşi patladı 2ci gebelihim bu bugün hastaneye gittim ve bu bebeyimi eşi de aşada korkuyorum biraz benimle aynı durumu yaşayan varmı![]()
Amin inş cnm ben aldım darısı sizlere inşallahAminn cnm inşallah cümlemize
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah cnm Bütün anneler sağlıklı bı şekilde alsın kucahina![]()