Bakarmisiniz?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sirac Mehri annesi tarafından oluşturulan Bakarmisiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,050 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bakarmisiniz?
Konbuyu başlatan Sirac Mehri annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sirac Mehri annesi

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
2 cocuk zaten var 3cude boyle okula falan cox zorluk cekiyorum. Kilosuda haftasina gore cok korkuyorum
Kilolu olması senin için daha iyi kuzum kilolu çocuk daha rahat doğuyor bı avazda zamanı gelince doğurursun inşallah ben kızımı sancım yokken suni ile doğurdum kalpten ciğere giden damar tam gelişmemişti bı gün bı gün anne karnında bırak o hazır olduğunda gelsin annesi yüzmüş yüzmüs kuyruğuna gelmiş zaten ben de oğlumu okula götürüyorum 20 aylık kızımla 28 haftalık hamileyim seni çok iyi anlıyorum ama anneliğin kutsallığıda nurdan geliyo demek ki az daha sabır ciğerim 🥰

Sirac Mehri annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evde
Kilolu olması senin için daha iyi kuzum kilolu çocuk daha rahat doğuyor bı avazda zamanı gelince doğurursun inşallah ben kızımı sancım yokken suni ile doğurdum kalpten ciğere giden damar tam gelişmemişti bı gün bı gün anne karnında bırak o hazır olduğunda gelsin annesi yüzmüş yüzmüs kuyruğuna gelmiş zaten ben de oğlumu okula götürüyorum 20 aylık kızımla 28 haftalık hamileyim seni çok iyi anlıyorum ama anneliğin kutsallığıda nurdan geliyo demek ki az daha sabır c
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet cok zor 1ri 2sinif 1ri 1ci sinif. Biri gidip biri geliyor yoruluyorum. Zaten ev isleri bitmek bilmiyor. Cok az kaldi evet ama kilosuna gore korktum . Ilk bebegim 4.200 olmusdu cok rahat idi ama doktor buna 5dogar dedi ne yesem ona veriyorum

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Evde

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet cok zor 1ri 2sinif 1ri 1ci sinif. Biri gidip biri geliyor yoruluyorum. Zaten ev isleri bitmek bilmiyor. Cok az kaldi evet ama kilosuna gore korktum . Ilk bebegim 4.200 olmusdu cok rahat idi ama doktor buna 5dogar dedi ne yesem ona veriyorum
Ne güzel işte maşallah tosun gibi kucak doldurur kuzum seninkiler yine büyükmüş benim kız merdivenede cikamiyo kucakta indirip çıkartıyorum sonra bebek arabasini sürüyorum bı gün kapıda doğuruverecem Allah korusun😂 sabır biraz daha dediğim gibi gününü ne kadar doldururşa o kadar iyi her şekilde her yönden

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
36.4 gunluk hamileyim 37 38 haftada suni dogus yapsam bi sakincasi olurmu?
Simdiye kadar suni sanci alipta memnun kalan gormedim.. basima gelmesindende cok korktum o yuzden.. cok zahmetli cok uzun surdugunu soylediler.. normal doguma gore daha yavas acilma oldugunu acilmanin daha uzun bir surede gerceklestigini ve bu sirada gelen sancilarini yorgunluktan karsilayamamaya basladiklarindan falan bahsettiler..duyduklarim uzerine tavsiye etmem.. allaha birak bence.. dogal gerceklesen hersey sunu yapay seylere gore herzaman daha kolaydir..

Tüm sayfalar yüklendi.