Kızlar balık yağını hamilelikte kaçıncı aya kadar kullanılır bide faydasını gören oldumu
B Bernaeren13 Kayıtlı Üye Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1 17 Kasım 2021 #1 Kızlar balık yağını hamilelikte kaçıncı aya kadar kullanılır bide faydasını gören oldumu
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 17 Kasım 2021 #2 Bernaeren13' Alıntı: Kızlar balık yağını hamilelikte kaçıncı aya kadar kullanılır bide faydasını gören oldumu Genişletmek için tıkla ... Ben kullanmıyorum canım
Bernaeren13' Alıntı: Kızlar balık yağını hamilelikte kaçıncı aya kadar kullanılır bide faydasını gören oldumu Genişletmek için tıkla ... Ben kullanmıyorum canım
S Sedoss Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,588 17 Kasım 2021 #3 Bernaeren13' Alıntı: Kızlar balık yağını hamilelikte kaçıncı aya kadar kullanılır bide faydasını gören oldumu Genişletmek için tıkla ... Sağlık ocağından önerdiler ama kullanmadım ben
Bernaeren13' Alıntı: Kızlar balık yağını hamilelikte kaçıncı aya kadar kullanılır bide faydasını gören oldumu Genişletmek için tıkla ... Sağlık ocağından önerdiler ama kullanmadım ben
M Mrvkrts Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 195 17 Kasım 2021 #4 Bernaeren13' Alıntı: Kızlar balık yağını hamilelikte kaçıncı aya kadar kullanılır bide faydasını gören oldumu Genişletmek için tıkla ... Doktorlar d vitamini ve demir hapindan başka bişey onermiyolar. Kilo yapiyomus
Bernaeren13' Alıntı: Kızlar balık yağını hamilelikte kaçıncı aya kadar kullanılır bide faydasını gören oldumu Genişletmek için tıkla ... Doktorlar d vitamini ve demir hapindan başka bişey onermiyolar. Kilo yapiyomus
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 17 Kasım 2021 #5 Bernaeren13' Alıntı: Kızlar balık yağını hamilelikte kaçıncı aya kadar kullanılır bide faydasını gören oldumu Genişletmek için tıkla ... Ben kullanıyorum d vitamini omega3 hapı demir hapı ve günde 4 kaşık üzüm pekmezi
Bernaeren13' Alıntı: Kızlar balık yağını hamilelikte kaçıncı aya kadar kullanılır bide faydasını gören oldumu Genişletmek için tıkla ... Ben kullanıyorum d vitamini omega3 hapı demir hapı ve günde 4 kaşık üzüm pekmezi
A Arzu Asel Kayıtlı Üye Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 906 17 Kasım 2021 #6 Hamileliğin ilk aylarında doktor bana esiy fishoil al dedi aldım 1 ay onu kullandım cnm