Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum sürekli doktora gitmeyi ihmal etme 4 cm açıklık ve dediğin gibi akıntı doğum habercisi. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Bugün yine gittim kızlar bu defada suyum azalmaya başlamış Allahim ne zor böyle her gidişimde biseyler çıkması banadua edin lütfen sancim evde gelsin suyum bitmeden yoksa biraz daha azalsa yatış verecek ve diğer dogumumdaki gibi suni sanci verecekler asla istemiyorum korkuyorum evde çekip bi defada gidip doğurmak istiyorum ne olur dua bekliyorum bu süreç resmen yıpratıyor beni daha 2 gün önce yürüme gezme gelişsin diye dr şimdi su bitiyo diye yuru de gelsindiyo bebek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bugün yine gittim kızlar bu defada suyum azalmaya başlamış Allahim ne zor böyle her gidişimde biseyler çıkması banadua edin lütfen sancim evde gelsin suyum bitmeden yoksa biraz daha azalsa yatış verecek ve diğer dogumumdaki gibi suni sanci verecekler asla istemiyorum korkuyorum evde çekip bi defada gidip doğurmak istiyorum ne olur dua bekliyorum bu süreç resmen yıpratıyor beni daha 2 gün önce yürüme gezme gelişsin diye dr şimdi su bitiyo diye yuru de gelsindiyo bebek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yokbazen oluyo bazen hic olmuyor sıkışamıyor bi türlü
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr