🥰😆 bebegi neden yedin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan 🥰😆 bebegi neden yedin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,185 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 🥰😆 bebegi neden yedin
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Screenshot_20211211-115148_WhatsApp.jpg
bu soriyi mene arkadawmin ogluuda sormuşdu🤣sen bebeyi neden yedin diye

Moderatör tarafında düzenlendi:

...

Moderator
Mod
rank
Ekli dosyayı görüntüle 1322bu soriyi mene arkadawmin ogluuda sormuşdu🤣sen bebeyi neden yedin diye
Benim oğullarım 20 haftalardan beri hadi kardeşim doğsun şimdi sevelim diyorlardı.Ben şimdi doğarsa olmaz büyümesi lazım deyip duruyordum.34 haftalık olduk.halen daha doğsa sevsek diyorlar.Birde nerdençıkacak diye soruyorlar.Alahtan sezaryenliyimde karnımdan ameliyatla kesip alacaklar diyorum.Yoksa yalan demek zorunda kalcaktım.😂😂

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğullarım 20 haftalardan beri hadi kardeşim doğsun şimdi sevelim diyorlardı.Ben şimdi doğarsa olmaz büyümesi lazım deyip duruyordum.34 haftalık olduk.halen daha doğsa sevsek diyorlar.Birde nerdençıkacak diye soruyorlar.Alahtan sezaryenliyimde karnımdan ameliyatla kesip alacaklar diyorum.Yoksa yalan demek zorunda kalcaktım.😂😂
Aynı dert bendede var anne bebek nereden çıkacak diyor diyorum karnımı kesip çıkaracaklar diyor ben keseyim o zaman diyor çıksın 😂😂😁

Tüm sayfalar yüklendi.