Bebeğim 2 hafta geriden geliyor

• Konbuyu başlatan İlknur16
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İlknur16 tarafından oluşturulan Bebeğim 2 hafta geriden geliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 493 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim 2 hafta geriden geliyor
Konbuyu başlatan İlknur16
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya
İ

İlknur16

Guest
Bayanlar dün kontrole gittim 30+3 günlük hamileyim bebeğimin 2 hafta geriden geldiğini söyledi adet tarihine göre tam doğru ama ultrason da 28 haftalık gözüküyor neden olduğunu almadım çok şükür elhamdülillah sağlığı yerinde başınıza geldimi hiç oğlumda hiç böyle birşey yaşamadım hayırlı geceler...

Figenn💙🤰

Kayıtlı Üye
rank
Bayanlar dün kontrole gittim 30+3 günlük hamileyim bebeğimin 2 hafta geriden geldiğini söyledi adet tarihine göre tam doğru ama ultrason da 28 haftalık gözüküyor neden olduğunu almadım çok şükür elhamdülillah sağlığı yerinde başınıza geldimi hiç oğlumda hiç böyle birşey yaşamadım hayırlı geceler...
Doktor sağlıklı dediyse sıkıntı olmaz inşallah sağlıkla al kucağına

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum hiicc kafana takma bazen makineler de yanlis olcebiliyor benim de kizimdayken 2 hafta geriden geliyor demislerdi gayet kilosu falan yerinde dogdu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar