Merhaba, anneler ve anne adayları benim ilk çocuğum ve 1:30 ay önce doğum yaptım kızıma ama daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım emzirirken kızım sürekli uyuyor onu normal bir şekilde kusmuyor böyle fışkırtıyor yüzüne karşı kusarken Ben de doktoruna mesaj attım Birkaç gün önce doktor reflü yastığı önerdi ben Reflü yastığını almadım gereksiz bulduğum için Bir de maddiyatdan dolayı kızına sürekli beşini yumuk bir şekilde tutuyorum reflü yastığı şeklinde ama kızım ona rağmen yine kusuyor sağlık ocağına götürdüm akşamları mama veriyorum Kızıma sütüm yetmediği için mamayı fazla verdiğimi söyledi doktor azalt dedi bana mamayı komple kestim ben de. Ona rağmen Hayla kustu baktım olmuyor gene doktoruna yazdım doktorunda ilaç tavsiye edebileceğini söyledim doktorumuz da bize ilaç tavsiye etti ilacı kullandık 3 Gün oluyor ilacı kullanmaya başlayalım mı ama hala kızım Kusuyor evet bir bebek kusarak buyur ama normal bir kusma değil kustuğunun fışkırtıyor, ya da kusmuğu genzine kaçıyor nefesi kesiliyor kıpkırmızı oluyor. Ve beni emerken sürekli vırıdanıyor Allah göstermesin Boğalacak diye korkuyorum Bir de beni sürekli emerken genzine kaçıyor normal mi Artık şaşırmış durumdayım