Sorum var Bebegim uyanmıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eelliiff tarafından oluşturulan Bebegim uyanmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,345 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegim uyanmıyor
Konbuyu başlatan Eelliiff
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Leyla kurt

Eelliiff

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba. Doğum yapalı 8 gün oldu. Bebegim bir türlü uyanmıyor, uyansın diye yapmadığım şey kalmıyor. Zar zor emzirmeye çalışıyorum yeri geliyor mama veriyorum ama hep uyku halinde yemeye çalışıyor ama çok büyük zorluklarla. Sarilik testi yaptırdık şuan için herkes yolunda ama uyanmıyor. Endişe ediyorum aç aç nasıl uyuyor diye. Var mı bu durumu yaşayan ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olun :(

Eelliiff

Kayıtlı Üye
rank
Kac saatte bir uyandirmaya calisiyorsun? 1,5-2 saat uyuduktan sonra uyanmiyor mu?
2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum ama mümkün değil uyanmıyor, ya aslında uyanmamasi da problem değil uyanamadığı için ne meme emebiliyor, ne de mama yiyebiliyor 4 saat oldu hala uyanmıyor uyandiramiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet yeni doğan bebekler uyur

Evet yeni doğan bebekler uyur hep
Doğru evet ama aç kalıyorum bu şekilde de çünkü uyandırmaya çalışınca da uyanmiyor

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum ama mümkün değil uyanmıyor, ya aslında uyanmamasi da problem değil uyanamadığı için ne meme emebiliyor, ne de mama yiyebiliyor 4 saat oldu hala uyanmıyor uyandiramiyorum

Uyurken emzirmeyi denedin mi? Uyurken emiyorsa problem olmaz

nisabr

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba. Doğum yapalı 8 gün oldu. Bebegim bir türlü uyanmıyor, uyansın diye yapmadığım şey kalmıyor. Zar zor emzirmeye çalışıyorum yeri geliyor mama veriyorum ama hep uyku halinde yemeye çalışıyor ama çok büyük zorluklarla. Sarilik testi yaptırdık şuan için herkes yolunda ama uyanmıyor. Endişe ediyorum aç aç nasıl uyuyor diye. Var mı bu durumu yaşayan ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olun :(
Benimki de 24 günlük hiç uyumuyor gel degiselim bu düzeni 😂

Eelliiff

Kayıtlı Üye
rank

nisabr

Kayıtlı Üye
rank
Evet denedim ama emmiyor beni de üzen korkutan bu uykudan az uyanabilse yer en azından ama uyandiramiyorum ya :(

Vallahi uyanması için herseyi yaparim öyle durumdayim:(
İlk doğduğu günden beri her altını açtığımda uyanıyor pijamaları o falan çıkarıp topuklarina hafif vur ya da gıdıkla uyanırlar normalde bebekler

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Burnunu sık topuğunu sık bi şekilde uyandır henüz çok küçük beslenmesi gerekiyor sarılık olmaması için

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
2 saatte bir uyandırmaya çalış kuzum ayağının altını gidikla burnunu çenesini elle uyanır inşallah öyle

Tüm sayfalar yüklendi.