Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,976 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ?
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

...

Moderator
Mod
rank

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Hem ayagımda sallayıp hem mesajlarınıza bakıyorum yok anam kac saat oldu uyumuyor bırakıyorum bu sefer de uyumak ıcın aglıyor 2 gundur gunduz uykusunu azalttı iyice strese giriyorum boyle yapınca sallarken de her ısım kalıyor cok yorgunum 😏😏
Böyle mesajlara o karar heves ediyorum ki Bi an önce doğsa da uyumasa diyorum 😂😂😂😂
Hem ayagımda sallayıp hem mesajlarınıza bakıyorum yok anam kac saat oldu uyumuyor bırakıyorum bu sefer de uyumak ıcın aglıyor 2 gundur gunduz uykusunu azalttı iyice strese giriyorum boyle yapınca sallarken de her ısım kalıyor cok yorgunum 😏😏
Böyle mesajlara o kadar heves ediyorum ki ilk bebek 3 ay kaldı keşke doğsa da uyumasa diyorum 😂😂😂😂😂

Nekadarlik bebek canim 😂bende aynı durumdayım ama benimki gece uyumuyor canım bende ilk ayağımda salliyordum sonra baktım ne belim kalıyor afedersin ne catim sonra beşikte sallamaya basladim beşikte salla canım iyice alışmasin yoksa sana çok zor olur ilerde

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
MaşaAllah ne ara yaptın canım.😳
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dakiklik böyle birşey demek helal olsun canım👍👍
Elim hızlıdır canım bide makarnayı yaptım mı benden ıyisi yok 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Böyle mesajlara o karar heves ediyorum ki Bi an önce doğsa da uyumasa diyorum 😂😂😂😂

Böyle mesajlara o kadar heves ediyorum ki ilk bebek 3 ay kaldı keşke doğsa da uyumasa diyorum 😂😂😂😂😂
İnsallah o gunler de gelir de niye uyumuyon dersin kuzum 😂😅♥️

Vallahi bende öyle diyordum canım ilk bebeğin mi benim ilkti bı doğsa bı doğsa diyordum dogmadikca dua ediyordum doğsun diye şimdi uykusuzluktan yorgunluktan ruh gibiyim morarmış göz altları 😂😂elimden gelse karnıma geri sokacam da girmiyor😅

Tüm sayfalar yüklendi.