Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,976 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ?
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Eski günler aklıma geldi canım.Çocuklarımın bebekliğinde iş yapsam yemek kalırdı.Yemek yapsam iş kalırdı.😂😂
Ey gidi biz sîrtımîza bağlayıp yapıyorduk hatta bi kere ip boğazına gelmiş görümcem geldi dedi çocuğu boğacan dedim ne yapim yemek yapamadım açlıktan sütüm kesildi oda aç bende 🙃🙃

...

Moderator
Mod
rank
Ey gidi biz sîrtımîza bağlayıp yapıyorduk hatta bi kere ip boğazına gelmiş görümcem geldi dedi çocuğu boğacan dedim ne yapim yemek yapamadım açlıktan sütüm kesildi oda aç bende 🙃🙃
Bakacak kimse olmayınca bir çare bulmak gerekiyor canım.Yemeğimi yapamasam eşim işten gelip yapar yerdik.😅

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hem ayagımda sallayıp hem mesajlarınıza bakıyorum yok anam kac saat oldu uyumuyor bırakıyorum bu sefer de uyumak ıcın aglıyor 2 gundur gunduz uykusunu azalttı iyice strese giriyorum boyle yapınca sallarken de her ısım kalıyor cok yorgunum 😏😏
Oyy bacim ayni dertten muzdaribiz aksam bulasigimi bu gece 4 te yikayabildim bu surede 3 kez agladi bölüp başina gidip geldim 🤕cok zor yemek bile yemeye vakit olmuyor ama napalim saglikli olsunlar bir sekilde büyüyorlar ama zor ama kolay
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vallaha benim eşim yemek yapmasa daha iyi sonra mutfağı temizlemek daha zor😂😂
Malesef eşimde yok yanimda tek basimayim diger çocuklarda var bir onlara koştur bir bebege yakinda kafamda huniyle gezicem🤪

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Hem ayagımda sallayıp hem mesajlarınıza bakıyorum yok anam kac saat oldu uyumuyor bırakıyorum bu sefer de uyumak ıcın aglıyor 2 gundur gunduz uykusunu azalttı iyice strese giriyorum boyle yapınca sallarken de her ısım kalıyor cok yorgunum 😏😏
Canım seninkide 6 aylıkmış aynı durumdayız benimkide bütün gece uyuyup bütün gün uyanık toplasam 1 saatibulmaz uyuduğu saatler.

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım seninkide 6 aylıkmış aynı durumdayız benimkide bütün gece uyuyup bütün gün uyanık toplasam 1 saatibulmaz uyuduğu saatler.
2 gundur bizimki de oyle canım gunduz uyumuyor oyun istiyor 😂

Ben se böyle konular gördûkçe heyecanlanıyorum yaa nasıl bakıcam bebeğime napıcam diye hep bi korku telaş içindeyim 🤭🤦‍♀️🤦‍♀️
Dogunca bi sekilde bakılıyor canım sevgisi yetiyor zaten 🥰

Oyy bacim ayni dertten muzdaribiz aksam bulasigimi bu gece 4 te yikayabildim bu surede 3 kez agladi bölüp başina gidip geldim 🤕cok zor yemek bile yemeye vakit olmuyor ama napalim saglikli olsunlar bir sekilde büyüyorlar ama zor ama kolay

Malesef eşimde yok yanimda tek basimayim diger çocuklarda var bir onlara koştur bir bebege yakinda kafamda huniyle gezicem🤪
Aynen canım daha da zorlasıyor buyudukce bakması ıste daha ayaklanacak arkasını dolanacam 😅

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.