Bebeğime kavustum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülperi tarafından oluşturulan Bebeğime kavustum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,169 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğime kavustum
Konbuyu başlatan Gülperi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülperi

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün bbegimmtaburcu oldu çok şükür hepeinize çok teşekkür ederim canlarım dualarınız için iyiki varsınız kızım iyi çok şükür bol bol emziriyorum ama biraz uyandirmakta zorlanıyorum tavsiyeniz varmı canlar
Gözün aydın cnm bn kızımda ayaklarını hafif çimcikliyordum gidikliyrdum gözünü açar açmaz gogsume aliyrdm

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün bbegimmtaburcu oldu çok şükür hepeinize çok teşekkür ederim canlarım dualarınız için iyiki varsınız kızım iyi çok şükür bol bol emziriyorum ama biraz uyandirmakta zorlanıyorum tavsiyeniz varmı canlar
Gozun aydın canım sağlıkla büyüt inşallah valla canını dişine tak topuğuna baş cimcigi aç kalmasından iyidir ilk bebegimde doğduğunda hemşire öyle yapmıştı resmen dovecektim kadını aglatiyo diye ama 1 hafta sonra kontrele gittiğimde doktor sarılık atlatmissin dedi yani kıyım cimdiklemeseydim yoğun bakımlı olacaktı oğlum ,kızımda kayınvalidem elletmedi bende vardır bı bildigi dedim kızım bı hafta sonra doktora götürdüm aldılar elimden yoğun bakıma kafaları yedim bı gün kaldı ama bana bı yıl gibi geldi cimdikle ağlar uyanır emince susar geri kuzum

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canım bi şekilde dürtüp uyandır sarılık olmasın 🙏

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canım Allah ayrılık yaşatmasın birdaha kucağına örtü şapka gibi şeyleri çıkar üzerinden kaldırınca yatağından ayağının altından bastır biraz yada parmaginla çenesine burnuna dokun uyar emme refleksi başlayınca emzirmeye geç bir an önce biter inşallah 🥰

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben oğluma peçeteyi ıslatıp yüzüne değdiriyordum Hemen uyanıyordu denemeni tavsiye ederim.

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı uğurlu olsun canım 🧿 maşallah Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.