Aynn canım başka çarem yoktu mama vermek zorundaydım. Keçi ve inek sütü öneren oldu doktora danıştım 12 aylık olmadan vermeyin demir eksikliği yapıyor dedi o yüzden mama verdim.Canım mama da besliyor orası da aç bırakacak halin yok mama da bebeğe yaramış kime ne benim oğlum sadece 17 gün emdi sonra hep mama ile devam etti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynn canım bir anne istemezmi ki bebeği anne sütü alsın. Gece kalkmaz diyenlere de ben gece iki saatte bir uyanıp bebeğime mama yapıyorum yani mama bir konfor değil biz onun için tercih etmiyoruz başka çaremiz olmadığı için mama tercih ediyoruz. İnşallah emzirebilirsin tekrar aynısı olmaz canımHiç öle bişi yok benim oğlum da mama ile beslendi neler duydum gece kalkmaz mama ile besleniyor yalan 6 7 kez kalkar sanki kilo aldı obez olmasın bunu diyen en en yakınım kayınvalidemdi çok mama verme obez olur gel gelelim hiç istemem ama görümcem de çocuğunu mama ile büyütüyor şuan bu duyduklarımin hiç birini duymadı ona diyemezdi neyse çocuğum 3.5 yaşında 16 kilo ne obez ne bişi hiç korkma süt yoksa bu çocuklar ne ile beslenecek her anne ister emsin ama olmuyor olmuyor işte kalbimde yaraaa...2 ay emzirdim süt bitti uğraştık ama olmadı gelmedi çok isterdim gelsin simdi 2. Ye hamileyim çok korkuyorum gene aynısı mi olur diye