Bebeğin Hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Şeyda Sevinç tarafından oluşturulan Bebeğin Hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,603 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğin Hareketleri
Konbuyu başlatan Şeyda Sevinç
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleynapolat

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba hanimlar 18+4 haftalık hamileyim 3.gebeligim bebisleriniz kaçıncı haftada hareket etmeye basladi yani hissettiniz paylasirsaniz sevinirim tesekkurler...
Benim ilk gebeligim kuzum 16. Haftada hissetmeye başladım paşamı 😍😍 şuan 24 +1 haftaligiz

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanimlar 18+4 haftalık hamileyim 3.gebeligim bebisleriniz kaçıncı haftada hareket etmeye basladi yani hissettiniz paylasirsaniz sevinirim tesekkurler...
Cnm bende şuan 16+5 ama öyle pek kuvvetli bir şey hissetmiyorum öyle kelebek kıpırtısı gibi bir şey oluyor ama net hareket daha hissetmedim ☺️

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Benim 4. Suan 16. Haftada hissettim ama hareketlerinin netlesmesi 20. Haftayi buldu.. suan 23 olucaz hareket ettigi zaman net hareket ertigini biliyorum..

Tüm sayfalar yüklendi.