Bebegin sarılık olmamasi icin neler yaptiniz

• Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kıdemli Anne tarafından oluşturulan Bebegin sarılık olmamasi icin neler yaptiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,910 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegin sarılık olmamasi icin neler yaptiniz
Konbuyu başlatan Kıdemli Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kıdemli Anne
K

Kıdemli Anne

Guest
Arkadaslar bu soru benim icin cok onemli 3.bebegime hamileyim 2 oglum var ikiside dogduklarinda sarilik oldular umarim bu bebegim de olmaz sizler bebeginizin sarilik olmamasi icin hamileyken falan neler yaptiniz mesela ne yediniz neye dikkat ettiniz

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Arkadaslar bu soru benim icin cok onemli 3.bebegime hamileyim 2 oglum var ikiside dogduklarinda sarilik oldular umarim bu bebegim de olmaz sizler bebeginizin sarilik olmamasi icin hamileyken falan neler yaptiniz mesela ne yediniz neye dikkat ettiniz
Aç kalmamasina dikkat et canim inşaallah bu bebiş olmaz

...

Moderator
Mod
rank
Doğduğunda bol bol emzir canım inşaallah olmaz.

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Canım hergün 1 çay kaşığı şerbet veriyorum sarılığı düştü şükür 🤲🏻😌bebeğin açlık şekeri düştüğü için sarılık olurmuş

Canım ben kızımda sürekli emzirdim çünkü onda da uzayan sarılık vardı hastanede yatmadı ama uzun süre hafif şekilde devam etti bende 1 saatte 1 emzirdim hatta alarm kurdum öyle emzirdim bide yattığım odamda beyaz ışık açtım sürekli açık kaldı ve çok şükür atlattık

K

Kıdemli Anne

Guest
Cevaplar icin tesekkur ederim şerbet veriyorum diyen arkadasim o bahsettigin sey sekerli su dimi

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
1'5 saatte bir 15 gun boyunca emzirmeye dikkat ettim . Cay bardagina su 5-6 damla limon ve silme cay kasigiyla seker karistirip verdim gun icinde aklima geldikce bi sayisi yok emzirme oncesi sonrasi veriyodum . Cok sukur 3 gunluk kontrolunde 12 olan sarilik 1 hafta kontrolunde hic cikmadi 15 gunluk kontrolunde de cikmadi . Seker bebege zararli diyenler var ama ben veya cevremdekiler zararini gormedi. Sekeri boca etmiyoruz cunku su sert oldugu icin yumusatmak adina koyuyoruz limonunda eksiligini hafifletsin diye . Bunu doktorumada sormadan verdim cunku verme dicekti biliyorum sarilikta alip basini gidicekti hastaneye yatrmak zorunda kalicaktik para kazanmak icin elinden geleni yapan bir cocuk doktoruna denk gelmistim . ( Ozel hastanede dogum yaptim 1 ay cocuk doktoru kontrolu ucretsizdi degistiremedik mecburen gittim )

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
2 cocuqumdada doqduqu andan sonra sarı yazma kullandım. Ikiside sarılık olmadılar. Çok uykucu bebistilr

K

Kıdemli Anne

Guest
Yenidogan yogun bakim hemsiresi bi arkadasim var kucuk oglumu dogum yaptigimda ona sormustum kulagima fisildadi cocugu takip et baktinki gozunun beyazi baya sararmis o zaman sekerli su ver ama abartma demisti demekki dogruymus. Bu sefer hic beklemeden direk vericem sagolun cevaplar icin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar