Bebek bezi seçimi 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Bebek bezi seçimi 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,033 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi seçimi 🤔
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sana bişey daha Soylim yere oturma soguyu çekersen doğumun zor olur allahanali babalı buyutsun sağlıkla işallah gülüm
Allah razı olsun ablam 😘🤲🏻 annemde öyle diyor pofuduk ayı gibi olacam annem yüzünden evde iyice 😂😂

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
Canım kesinlikle Prima premium care süper ama fiyat olarak biraz pahalı uygun ama guzel olarak sleppy naturel bebek bezi ikisindende memnun kaldim

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
Ben kullandım zeytinyağlı hediye geldi bana memnun kaldım pişik yapmadı ama bende almıştım ayriyeten sleepy yeni doğan çok ufak bezleri oğlum 3390 doğdu kırkı çıkana kadar 217 adet bitti bu kiloya göreiyi gitti doğmdan sonra kilo vermedi pek aksine çok hızlı almaya başladı 1 numara sleepy çok iyi oldu popoları minnacık oluyor zaten 1 numara baby turco kullnmaya başladım daha büyük ebat olarak şmdi bimin bezini kullanıyorum memnunum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ben kullandım zeytinyağlı hediye geldi bana memnun kaldım pişik yapmadı ama bende almıştım ayriyeten sleepy yeni doğan çok ufak bezleri oğlum 3390 doğdu kırkı çıkana kadar 217 adet bitti bu kiloya göreiyi gitti doğmdan sonra kilo vermedi pek aksine çok hızlı almaya başladı 1 numara sleepy çok iyi oldu popoları minnacık oluyor zaten 1 numara baby turco kullnmaya başladım daha büyük ebat olarak şmdi bimin bezini kullanıyorum memnunum
Hmm yani 1 numara iyi diyorusn pişik yapmıyor iyi diye biliyorum da numara konusunda kararsız kaldım çoğu boyut olarak küçük diyor.. 1 numara kullandiysan bende yeni doğan için 1 alayım o halde

Tüm sayfalar yüklendi.