Bebek bezi seçimi 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Bebek bezi seçimi 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,033 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi seçimi 🤔
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben baby turco kullanmadım ismi de hoşuma da gitmiyor 😂 biz ilk prima kullandık çok memnun kaldım ama çok pahalı sonra Sleppy geçtim çok memnun kaldım kesinlikle öneririm, yenidoğan ıslak mendil Sleppy, makyaj ıslak mendilim bile Sleppy benim pedlerim çocuğumun bezleri hep Sleppy 🥰
Evet spley de duydum iyiymiş bakalım artık daha doğuma var öyle araştırayım dedim şimdiden 😍

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Etrafımda kullanan var da yeni digan için kullannan yok ki net numara alayım kimi 2 al diyor kimi 1 numara yoksa bende turco baby tercih edecem de ..
Bence 1 numara olur çünkü ablam sleepy kullanmıştı ve dar bez demişti ama baby Turco daha genismis bilmiyorum 🙄 ben ilk süreçte küçük paket 1 numara alcam sonrasi duruma göre bakacam ne olacak 🤗

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben ilk zamanlar molfix kullandım ama sızdırdı şuan slepy kullanıyorum çok memnunum. Ben 1 numara 2 paket almıştım ama bende kullandım çok kanamam wardı.. sonra hemen 2 numaraya qeçtik
Yaaa gerçekten mi ben kızımda Prima kullandım oğlumda prima pişik yapınca Molfix aldım ama memnun kaldım slepy iyi diyorlar evet kullanırım 6. Aydan sonra ama sanırım stokların içinde vardı aldım diye hatırlıyorum 🤔ya bezler acayip pahalı büyük ihtiyaclar hazır odası ayriyetten beşiği arabası kıyafet vs. Ama eksiğim çok 😔bu ayda artık geri kalan eksikleri tamamlayacağız önümüzdeki ayda eşim alacak inşallah biter ne pahalı herşey ya

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa gerçekten mi ben kızımda Prima kullandım oğlumda prima pişik yapınca Molfix aldım ama memnun kaldım slepy iyi diyorlar evet kullanırım 6. Aydan sonra ama sanırım stokların içinde vardı aldım diye hatırlıyorum 🤔ya bezler acayip pahalı büyük ihtiyaclar hazır odası ayriyetten beşiği arabası kıyafet vs. Ama eksiğim çok 😔bu ayda artık geri kalan eksikleri tamamlayacağız önümüzdeki ayda eşim alacak inşallah biter ne pahalı herşey ya
Gerçekten herşey çok pahalı.. artık keyfi bişey alamıyorsun mecburi olanları tek

Tüm sayfalar yüklendi.