Bebek bezi seçimi 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Bebek bezi seçimi 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,033 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi seçimi 🤔
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
Canım ben ilk zamanlar molfix kullandım ama sızdırdı şuan slepy kullanıyorum çok memnunum. Ben 1 numara 2 paket almıştım ama bende kullandım çok kanamam wardı.. sonra hemen 2 numaraya qeçtik

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Cnm 1 numara kaç adet almistinn bebekler çabuk büyüyor ya ona göre bende fazla almiyyaim diyorum ☺️
1 numara molfixti inam hiç hatırlamıyorum ama 100 üstüydü ondan eminim.. bide ilk doqunca böyle köyü renk kaka yapıyorlar we sık oluyor o zaman çok fazla qidiodu dediqim qibi bende kullanınca bize 2 paket qitmişti.. Ama belki semin aynı olmaz çünkü her bebek aynı kilo olmuyor çabuk da büyüyorlar die hemen sıkıyor bezler.. anne olarak dion rahat etsinler.. eqer maddi durumun iyiyse 2 tane al en kötü sen kullanırsın.. 2 numaradan 1 tane al 3 numaradan 2 tane tane al..

Yani 😌
1 numara 2 tane
2 numara 1 tane
3 numara 2 tane..
Biz böyle kullandık😌

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
1 numara molfixti inam hiç hatırlamıyorum ama 100 üstüydü ondan eminim.. bide ilk doqunca böyle köyü renk kaka yapıyorlar we sık oluyor o zaman çok fazla qidiodu dediqim qibi bende kullanınca bize 2 paket qitmişti.. Ama belki semin aynı olmaz çünkü her bebek aynı kilo olmuyor çabuk da büyüyorlar die hemen sıkıyor bezler.. anne olarak dion rahat etsinler.. eqer maddi durumun iyiyse 2 tane al en kötü sen kullanırsın.. 2 numaradan 1 tane al 3 numaradan 2 tane tane al..

Yani 😌
1 numara 2 tane
2 numara 1 tane
3 numara 2 tane..
Biz böyle kullandık😌
Doğru her bebek ayni değil bakalım bende kullanırım nbuyuk ihtimal çünkü kanama çok oluyormuş normal doğumda 🤦

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
Ya ben baby turco kullanmadım ismi de hoşuma da gitmiyor 😂 biz ilk prima kullandık çok memnun kaldım ama çok pahalı sonra Sleppy geçtim çok memnun kaldım kesinlikle öneririm, yenidoğan ıslak mendil Sleppy, makyaj ıslak mendilim bile Sleppy benim pedlerim çocuğumun bezleri hep Sleppy 🥰

mystery_sea

Kayıtlı Üye
rank
Pe
Peki kacli aldın cnm 160 yeterli olur diye düşünüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm bebek büyük oldu mu yırtılma da fazla olur
Hamileyken 64 tane almıştım, doğumdan sonra bir tur 128 tane daha aldık onlar bitince bir tur da 250 tane daha aldık 😁 sonra da 2 numaraya geçtik. Günde ortalama 8 bez değiştiriyoruz biz.

Tüm sayfalar yüklendi.