Bebek bezi seçimi 🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Bebek bezi seçimi 🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,033 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi seçimi 🤔
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
Baby turconun kalıbıı aşırı dar tavsiyem küçük alma ben prima kullanıyorum ikinci paketi aldım bir bumarada kız kardeşim kızına 5 numara kullanıyordu aşırı dar geldi

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben turco baby almayı düşünüyorum 1 numara yeni doğan bebek için.. aranızda kullanan var mı bı de kaç tane almak lazım kaç ay 1 numara kullanılır ben daha önce almadim ilk gebeligim fikrim yok bu konuda tecrübeli anneler cevapalrsa sevinirim 💜☺️
Prima yada Molfix başka bir bebek bezi düşünemiyorum çok hassas oluyorlar doğunca ben her ikisinden de aldım. Birer paket tabi kilolara göre cogalttim bezleri. En iyisi Prima 😌

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Prima yada Molfix başka bir bebek bezi düşünemiyorum çok hassas oluyorlar doğunca ben her ikisinden de aldım. Birer paket tabi kilolara göre cogalttim bezleri. En iyisi Prima 😌
Tabi en iyisi Prima ama işte neyle baslasan öyle devam etmeli.. primada baya tuzlu bı marka 🙈

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Evet ne yazikki acayip pahalı ama bebeğim için en iyisi Prima diye düşünüyorum yada Molfix ben simideen başladım almaya her markete çıktığımda alıyorum mecbur 😌
Valla bende daha karar veremedim ki turco babay iyi aratirdim ama numara konusunda kararsız kaldım yeni doğana 1 numara mi 2 numaramı alsam diye burda yeni doğana kullanan yok sanriim 🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet ne yazikki acayip pahalı ama bebeğim için en iyisi Prima diye düşünüyorum yada Molfix ben simideen başladım almaya her markete çıktığımda alıyorum mecbur 😌
Yani bebeğine ne iyi gelirse ona devam etmelisin cnm ☺️

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla bende daha karar veremedim ki turco babay iyi aratirdim ama numara konusunda kararsız kaldım yeni doğana 1 numara mi 2 numaramı alsam diye burda yeni doğana kullanan yok sanriim 🤔

Canım önce 1 al ne olur ne olmaz 2 numara al sonra 4 paket kadar 2 numaralı paket uzun süre gidiyor. Ama 1 numaralı mutlaka al o kadar minik oluyorlar ki ne demek istediğimi anlayacaksın kaç haftalık oldun ❤️🤲

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Canım önce 1 al ne olur ne olmaz 2 numara al sonra 4 paket kadar 2 numaralı paket uzun süre gidiyor. Ama 1 numaralı mutlaka al o kadar minik oluyorlar ki ne demek istediğimi anlayacaksın kaç haftalık oldun ❤️🤲
Kalıbı dar deniliyor .. bakalım cnm artık .. benim daha var güzelim 21 haftamdayim temmuz gibi ya da Haziran sonu gibi doğumum.olacak 😍

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kalıbı dar deniliyor .. bakalım cnm artık .. benim daha var güzelim 21 haftamdayim temmuz gibi ya da Haziran sonu gibi doğumum.olacak 😍
Bende 24+6 oldum bugün yarın 25 simdiden başladım pazartesi günü odası geldi Allah'ım heyecan dorukta 3 bebek bide bende Mayıs sonu yada Haziranin ortası gibi doğum olacak sağlıkla gelsin de prenses ❤️🤲

Bugün hiç hareketli değil sabah hareket ediyordu çok yoruluyorum normalde çalışan anneyim devlet dairesinde görev yapıyorum ama şu 24-32 hafta arası gebelere idari izin veriliyormuş onun için evdeyim ama evde işler hiç bitmiyor 😔

Tüm sayfalar yüklendi.