Bebek bezi yorumları

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynoo tarafından oluşturulan Bebek bezi yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,139 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi yorumları
Konbuyu başlatan Zeynoo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar herkes kullandı bebek bezi yorumlarını yazabilir mi benolfix kullaniyorm eşim gitmiş Molfix yeni cikardi ürünü alms o da pişik yaptı degistircem ama diğer markalar nasıl bilmiyorm

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar herkes kullandı bebek bezi yorumlarını yazabilir mi benolfix kullaniyorm eşim gitmiş Molfix yeni cikardi ürünü alms o da pişik yaptı degistircem ama diğer markalar nasıl bilmiyorm
Oğluma prima kullandım canım bir kere bulamadım molfix almıştım pişik yaptı bezi kalın molfix in bezi bırakmaya yakında slepyy kullandım kızıma prima premium care aldım onu kullanacağım inşallah

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Oğluma prima kullandım canım bir kere bulamadım molfix almıştım pişik yaptı bezi kalın molfix in bezi bırakmaya yakında slepyy kullandım kızıma prima premium care aldım onu kullanacağım inşallah
Bende Molfix kullaniyorm memnumdum eşim gitmiş yeni cikardigini alms sudocrem kullanmama rağmen pişik yaptı altını aciyorm kırmızi ıslak mendilde kullanmam ben

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bende prima kullanıyorum sıkıntı yaşamadım pişik yapmadı

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Ben slpy ilk ciktigi zaman almistim 2 kizimdada onu kullandim prima molfixs herseyi kullandim ama en cok slpy kullandim ve hosuma gitti ucuz diye aldim simdi en pahalisi o nerdeyse hicte pisik yapmadi

1mucize

Kayıtlı Üye
rank
Bende kızıma sleppy kullanıyorum hiç pişik veya kızarıklık yapmadı

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Bende oğlum doğduğundan beri molfix kullanıyorum canım memnunum ama oğlum pişik oluyor son zamanlarda krem işe yaramadı pudra kullanıyorum ferahlık versin diye şimdi sen söyleyince fark ettim evet yenilenmiş mavi ambalaj kullanıyorum son zamanlarda acaba bez değişti diye mi pişik oluyor🤔

Tüm sayfalar yüklendi.