Bebek bezi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Musder tarafından oluşturulan Bebek bezi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 811 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezi
Konbuyu başlatan Musder
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Canan_

Musder

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba. Bebek bezi stok yapmayı düşünüyorum. Siz tecrübeli annelere sormak istedim. Tahmini olarak kaç numaradan kaçar tane bez yeterli olur söyler misiniz? Mesela 1 numaradan 120 adet aldım. Yeterli mi? Diğer numaralardan kaçar adet almam lazım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba. Bebek bezi stok yapmayı düşünüyorum. Siz tecrübeli annelere sormak istedim. Tahmini olarak kaç numaradan kaçar tane bez yeterli olur söyler misiniz? Mesela 1 numaradan 120 adet aldım. Yeterli mi? Diğer numaralardan kaçar adet almam lazım
Stok yapmanı tavsiye etmem canım bebeğin kaç kilo doğup kaç ayda bez numarası değiştireceği belli olmuyor her bebeğin gelişimi farklı sonuçta bir bakarsın bir anda büyür küçükler elinde kalır ben iki paket 1 numara 70li prima premium care aldım birde 2 numara 70 ki bir paket lazım oldukça alırım diye

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Stok yapmanı tavsiye etmem canım bebeğin kaç kilo doğup kaç ayda bez numarası değiştireceği belli olmuyor her bebeğin gelişimi farklı sonuçta bir bakarsın bir anda büyür küçükler elinde kalır ben iki paket 1 numara 70li prima premium care aldım birde 2 numara 70 ki bir paket lazım oldukça alırım diye
Bencede bebe zayıf doğar eder ona göre artık alınmalı bnde öyle yapcam bir paket alırım veya iki gerisi bittikçe

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Yeni dogan bebek gunde 6 7 kere kaka yapıyor canim 1 paket alman yeterli 1 numara kilosuna gore dogumdan sonra 2 numara stogu yap 2 3 paket al sonra 3 numara stogu yap 3 numara 5 9 kılo ıcın oluyor ona gore alırsın

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Her bebeğe her bez yaramıyor kimisine pişik yapıyor bez stok yapmanı tavsiye etmem.

Tüm sayfalar yüklendi.