Sorum var Bebek bezleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yaqut tarafından oluşturulan Bebek bezleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 661 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bezleri
Konbuyu başlatan Yaqut
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aynurka

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Hangi bebek bezi iyi 15 günlük bebeyim
Canım küçük paketlerden al bak bakalım ben iki çeşit almıştım deneme amaçlı hangisi pişik yapmadıysa onu kullandım ben şok marketin kendi bezi olan bebeland markayı kullanıyorum kızım 15 aylık hala da onu kullanıyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım direk molfix prima deneme bence hem çok pahalı hemde onları kullandığın zaman asla başka bez kullanamıyorlar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hangi bebek bezi iyi 15 günlük bebeyim
Ben oğluma ilk bimin markası olan jenny aldım 16 aylık hala onu kullanıyorum annemde gidince hastanede yattığım vakit mecbur onu almayınca molfix almıştık alerji yapmıştı sonra slleppy ıygun diye onu aldım oda alerji yapınca tekrar bimin markasına dönmüştüm şükür hala sorunsuz bence direk pahalı markalar alma derim

Ben oğluma ilk bimin markası olan jenny aldım 16 aylık hala onu kullanıyorum annemde gidince hastanede yattığım vakit mecbur onu almayınca molfix almıştık alerji yapmıştı sonra slleppy ıygun diye onu aldım oda alerji yapınca tekrar bimin markasına dönmüştüm şükür hala sorunsuz bence direk pahalı markalar alma derim
Katılıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.