Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çikolata yemeyi dene arada süt iç bir meyva suyu iç ama ara ara yap ve doktor ayakta iş yaparken oynamaz dedi birşeyler ye otur dinlenirken bekle biraz oynasın sonra kalk işini yap tekrar birşeyler atistir tekrar dinlen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Dun ben sağlık ocağında izlenim vardı kalp atışı düşük çıktı şeker sınırda olduğu için şekerli birşey yemiyorum çikolata ye meyve suyu iç yarım saat sonra tekrar bakalım dedi yarım saat sonra 130 cikti nabzı aç kalmayacaksin
Tmm şimdi anladım çok teşekkür ederim bebeğin durup aralıklı her hareketini birer olarak sayicam Rabbim hayirlisiyla sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar 32 haftalık gebeyim bebeğin hareketleri 2 gundur azalma var gibi geldi de bugun Dr nst e soktu muayene etti bi sıkıntı yok dedi ama aklıma takildi benimle aynı olanlar varmı sizlerde durumlar nasil
Tmm şimdi anladım çok teşekkür ederim bebeğin durup aralıklı her hareketini birer olarak sayicam Rabbim hayirlisiyla sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin