Bebek hazırlıkları

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sibelita tarafından oluşturulan Bebek hazırlıkları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,364 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebek hazırlıkları
Konbuyu başlatan Sibelita
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esoşe

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben daha bebeğime hiç bişe almadım , sizce hazırlıklara başlamalımıyįm erken doğum riskimde var sürekli yatįyorum online alışveriş yapsam bu arada 28+5 haftalığım
Sen Bg' deyim demistin, cok guzel saytlar var. Ozellikle hastane cikisi organik pamuktan olanlar cok guzel. Ben cogu seyimi internetten soyledim, fazla gezmek olmasin diye. Basla yavas yavas sende hazirliklara 🥰

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Sen Bg' deyim demistin, cok guzel saytlar var. Ozellikle hastane cikisi organik pamuktan olanlar cok guzel. Ben cogu seyimi internetten soyledim, fazla gezmek olmasin diye. Basla yavas yavas sende hazirliklara 🥰
Aynenn cnm Bg deyim yavaştan başlıycam artk,çok bile dayandım bu zamana kadar 😁

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben daha bebeğime hiç bişe almadım , sizce hazırlıklara başlamalımıyįm erken doğum riskimde var sürekli yatįyorum online alışveriş yapsam bu arada 28+5 haftalığım
canm benimde erken dogum riskim vardi evden cikamiyodum ben 36 haftaya kadar almamiştim hiç bişey evden cikamadigim icin ama ben online alişveriş sevmedigim ve bazi sitelerede guvenmedigim icinde yapmadim biraz toparlaninca yaptim alişverişimi tercih senin canm eger güvendigin iyi site varsa yap alişverişini canm ne kadar erken okadar iyi canm benim

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.