Bebek isminde kararsiz kaldim yardim

• Konbuyu başlatan Şühedanurun annesi
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şühedanurun annesi tarafından oluşturulan Bebek isminde kararsiz kaldim yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,062 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek isminde kararsiz kaldim yardim
Konbuyu başlatan Şühedanurun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...
Ş

Şühedanurun annesi

Guest
Kızlar 16+4 haftalık hamileyim ama isim konusunda çok kararsiz kaldim bebeğimin cinsiyeti kız şühedanur ismini koymak istiyorum sizce isim nasıl yardımcı olurmusunuz bana isim konusunda şimdiden teşekkür ederim 😁😁😁😁😍😍😍😍😍😍

F

Feyzanur

Guest
Kızlar 16+4 haftalık hamileyim ama isim konusunda çok kararsiz kaldim bebeğimin cinsiyeti kız şühedanur ismini koymak istiyorum sizce isim nasıl yardımcı olurmusunuz bana isim konusunda şimdiden teşekkür ederim 😁😁😁😁😍😍😍😍😍😍
Ben Ceylin koyacağım Ceylin yengeç demek temmuz da doğum yapacağım ve yengeç hurcu oluyor ama henüz cinsiyeti belli deil

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
İsim çok olunca koyması zor oluyormuş kız da önce koyup sonra değiştirdim yaptığım bütün hediyelikler pleksiler boşa gitti anlamı güzel olan isimler olsun sadece şüheda çok güzel bence

Meryland

Kayıtlı Üye
rank
Daha çok zaman varmış rahat rahat düşünürsünüz. Eşinizle birlikte karar vermeniz daha doğru olur.

Tüm sayfalar yüklendi.