Bebek kakasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Egebaby tarafından oluşturulan Bebek kakasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,734 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek kakasi
Konbuyu başlatan Egebaby
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ben kivi yemiyorum bazen siyah taneler oluyor kivi mı o simdi bana pek mantıklı gelmed

Ben kivi yemiyorum bazen siyah taneler oluyor kivi mı o simdi bana pek mantıklı gelmedi
İlk gördüğümde panikledim hemen internete yazdım bı kaç sayfada kividen dolayı olmuş olabilir diyordu bende o zamana kadar yememistim iki gün siyah tanecikli oldu sonra yemedim düzeldi ona bağladım devam etseydi Dr götürecektim. Tabi internette kirli bilgiler de var ama o panikle okuyunca biraz rahatladım bende o aralar ek gıda da vermemiştim

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
İlk gördüğümde panikledim hemen internete yazdım bı kaç sayfada kividen dolayı olmuş olabilir diyordu bende o zamana kadar yememistim iki gün siyah tanecikli oldu sonra yemedim düzeldi ona bağladım devam etseydi Dr götürecektim. Tabi internette kirli bilgiler de var ama o panikle okuyunca biraz rahatladım bende o aralar ek gıda da vermemiştim
Tanecik olması sınırmeyle alakalı canım sorun degil onlar yogun Mukus kan İshal gibi durumlarda doktora gitmek lazım ben bana tecrube edindım kaka konusunda cok doktora gittim cok arastırdım ogrendım 😄

Tüm sayfalar yüklendi.