Bebeklerde yastık kullanımı 🐥☺️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Bebeklerde yastık kullanımı 🐥☺️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,300 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeklerde yastık kullanımı 🐥☺️
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Bu sayede yeni şeyler öğrendim bende sorun için teşekkür ederim canım 🤗🤗🥰🥰
🙏🤗😘
Ayağımda uyuturken kullanıyorum iyi reflumuz var çünkü kusan bi bebek gecede reflu yatağında yatiyo
En kısa zamanda geçer inşallah canım 🙏 kötü oluyor öyle ya . Bende kullanıyorum ama ince yastıklardan.
Evet kullanılmıyo canım ama ben inncecik bi yastık koyuyodum ilk çocuğumda bundada yapıcam şu kötü alt değiştirme varya onun incecik yastığını koyuyodum kusarsa yutamazsa fln diye büyük yasığada uyanıkken ta beli yastığa gelcek şekilde koyuyodum sırtı acımasın diye
Anladım canım. Teşekkür ederim ☺️💝
Şuan benim kullandığım yastıkta aynı canım ha var ha yok incecik yumuşak bişey olmaz bence ya .doktor bana kullanma demedi sadece çok sert yada çok yumuşak olmasın dedi
Aynn bende öyle kullanıyorum, zaten bizimki yastık siz uyumuyor ki 🤦kaç defa yastıksız yatırim dedim uyumamak için beşiği ile kavgaya tutuştu resmen 🥴😂
O zmnn doktrn ony verirse reflü yastıgı kullanmalısınız mama yıyorsa
Mama yiyor canım henüz bir iki aylıkken kusardi ama şimdi kusma gibi bir sorunumuz yok çok şükür . Reflü yastığı kullanmayı düşünmedim hiç , kustuğu için kaç defa doktora götürdüm doktor kullanın demedi önermedi de ☺️
İnce bi yastık kullanıp saga _ sola çevirerek çocuğu yatırdım .şükür bi sıkıntı yaşamadık .Oğlumda da kullanırım ince bi yastık.((sırt boşta kalmayacak şekilde destekliyorum)
Çok şükür kuzum bizde de olmaz inşallah 🙏♥️
Bitanemm vala aslında dogru okudugun yazi ama ben ince yastik kullanıyorum ama sadece basini yatırmıyorum ozaman omuriligini etkiler diye gövdesiyle birlikte yatiriyorum ya kullanmasam da mideleri daha gevsek oldugu icin surekli kusuyorlar baski oluyor oyuzden ince kullaniyorum kuzum
Bende zaten öyle düşünerek ten kullandım canım . Yoksa sıkıntı olacağını bilseydim yastıksız uyuturdum oda buna alışırdı . Şimdi deniyorum istemiyor bizimki , yastıksız uyumuyor 🤷🤭bence yastıksız da ne bilim biraz tuhaf geliyor, bizlerde yastıkla büyüdük çok şükür hiçbirimiz de bir sıkıntı yok dimi 😁😂

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
🙏🤗😘

En kısa zamanda geçer inşallah canım 🙏 kötü oluyor öyle ya . Bende kullanıyorum ama ince yastıklardan.

Anladım canım. Teşekkür ederim ☺️💝

Aynn bende öyle kullanıyorum, zaten bizimki yastık siz uyumuyor ki 🤦kaç defa yastıksız yatırim dedim uyumamak için beşiği ile kavgaya tutuştu resmen 🥴😂

Mama yiyor canım henüz bir iki aylıkken kusardi ama şimdi kusma gibi bir sorunumuz yok çok şükür . Reflü yastığı kullanmayı düşünmedim hiç , kustuğu için kaç defa doktora götürdüm doktor kullanın demedi önermedi de ☺️

Çok şükür kuzum bizde de olmaz inşallah 🙏♥️

Bende zaten öyle düşünerek ten kullandım canım . Yoksa sıkıntı olacağını bilseydim yastıksız uyuturdum oda buna alışırdı . Şimdi deniyorum istemiyor bizimki , yastıksız uyumuyor 🤷🤭bence yastıksız da ne bilim biraz tuhaf geliyor, bizlerde yastıkla büyüdük çok şükür hiçbirimiz de bir sıkıntı yok dimi 😁😂
Sukur yok kuzum vala😅 herseyi inceleyecek olursak vala balim ohooo🤣 arada duz yatryorum ama genelde yastığa govdesyle birlikte yatıyorum ❤

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün bir yazı gördüm orda bebeklere iki yaşına kadar yastık kullanımı olmamalı diyordu🤷. Omurga da yamulma oluyormuş 🤦. Siz yastık kullanıyor musunuz yada bunun doğruluk payı varmı . Merak ettim sizinle de paylaşmak istedim ☺️
Dogrudur cnm ama duz yatincada kusar yutkunamaz filan diye incede olsa kafasinin altina koyuyorum

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Sukur yok kuzum vala😅 herseyi inceleyecek olursak vala balim ohooo🤣 arada duz yatryorum ama genelde yastığa govdesyle birlikte yatıyorum ❤
Aynen bende de yok bir sorun 😂😂Hiç sorma kuzum anne olduktan sonra biraz pinpirikli mi olduk ne 😀😁 herşeyi merak eder olduk 🤷😂 . Bende Ali'yi genelde öyle uyuturum artık bişey olurmu olmaz mı zamanla göreceğiz inşallah bişey olmaz ama 🙏
Dogrudur cnm ama duz yatincada kusar yutkunamaz filan diye incede olsa kafasinin altina koyuyorum
Haklısın valla yastıksız da olmuyor ki kuşum 👍❤️
Ben hep yastık kullandım bir sorunla karşılaşmadım
Anldim canım 🤗☺️

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Aynen bende de yok bir sorun 😂😂Hiç sorma kuzum anne olduktan sonra biraz pinpirikli mi olduk ne 😀😁 herşeyi merak eder olduk 🤷😂 . Bende Ali'yi genelde öyle uyuturum artık bişey olurmu olmaz mı zamanla göreceğiz inşallah bişey olmaz ama 🙏

Haklısın valla yastıksız da olmuyor ki kuşum 👍❤️

Anldim canım 🤗☺️
Vala benimki sallanmayi sevmiyor ya ayakta emzirerek gezdircem odalari bakinarak emerek uyucak oyle alisti oda yorucu oluyor

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Vala benimki sallanmayi sevmiyor ya ayakta emzirerek gezdircem odalari bakinarak emerek uyucak oyle alisti oda yorucu oluyor
Gerçekten mi 😱 şimdi nasıl zor oluyordur, Keşke öyle alışmasaydı kuşum, biraz büyüyünce senin için daha yorucu olucaktır , bide öyle kucağa alışıyor lar yaramaz paşalar 😁🤦. Denedin mi bilmiyorum ama Bence uzanarak emzirmeyi dene böyle güzel bir tane de ninni aç dinlet bir yandan da emzir öyle öyle uykuya dalar inşallah 😉

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Gerçekten mi 😱 şimdi nasıl zor oluyordur, Keşke öyle alışmasaydı kuşum, biraz büyüyünce senin için daha yorucu olucaktır , bide öyle kucağa alışıyor lar yaramaz paşalar 😁🤦. Denedin mi bilmiyorum ama Bence uzanarak emzirmeyi dene böyle güzel bir tane de ninni aç dinlet bir yandan da emzir öyle öyle uykuya dalar inşallah 😉
Uzanarak denedim memem yetismiyor kuzum ya😂😂😅😅😅 zor oluyor ben yapamadım beceremedim onu😂😂🤦‍♀️

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün bir yazı gördüm orda bebeklere iki yaşına kadar yastık kullanımı olmamalı diyordu🤷. Omurga da yamulma oluyormuş 🤦. Siz yastık kullanıyor musunuz yada bunun doğruluk payı varmı . Merak ettim sizinle de paylaşmak istedim ☺️
Ben yastıkta yatırıyorm çok kusuyor bazen hafif dik konumda yatırmak hissi geliyor ama boyndan değil omur desteği ile yatırıyorm reflü yatağı kullanıyorm birde

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
İlk aylarda yastık kullanılmaz diye biliyorum ben sadece aynı yöne yatmaktan kafada yamulma oluyor onun için de düzeltici yastıklar var onlar da uzun süreli değil günlük 15 20 dk gözetim altında yatması gerekiyor

Tüm sayfalar yüklendi.