Bu sayede yeni şeyler öğrendim bende sorun için teşekkür ederim canım![]()

En kısa zamanda geçer inşallah canımAyağımda uyuturken kullanıyorum iyi reflumuz var çünkü kusan bi bebek gecede reflu yatağında yatiyo

Anladım canım. Teşekkür ederimEvet kullanılmıyo canım ama ben inncecik bi yastık koyuyodum ilk çocuğumda bundada yapıcam şu kötü alt değiştirme varya onun incecik yastığını koyuyodum kusarsa yutamazsa fln diye büyük yasığada uyanıkken ta beli yastığa gelcek şekilde koyuyodum sırtı acımasın diye

Aynn bende öyle kullanıyorum, zaten bizimki yastık siz uyumuyor kiŞuan benim kullandığım yastıkta aynı canım ha var ha yok incecik yumuşak bişey olmaz bence ya .doktor bana kullanma demedi sadece çok sert yada çok yumuşak olmasın dedi

Mama yiyor canım henüz bir iki aylıkken kusardi ama şimdi kusma gibi bir sorunumuz yok çok şükür . Reflü yastığı kullanmayı düşünmedim hiç , kustuğu için kaç defa doktora götürdüm doktor kullanın demedi önermedi deO zmnn doktrn ony verirse reflü yastıgı kullanmalısınız mama yıyorsa

Çok şükür kuzum bizde de olmaz inşallahİnce bi yastık kullanıp saga _ sola çevirerek çocuğu yatırdım .şükür bi sıkıntı yaşamadık .Oğlumda da kullanırım ince bi yastık.((sırt boşta kalmayacak şekilde destekliyorum)

Bende zaten öyle düşünerek ten kullandım canım . Yoksa sıkıntı olacağını bilseydim yastıksız uyuturdum oda buna alışırdı . Şimdi deniyorum istemiyor bizimki , yastıksız uyumuyorBitanemm vala aslında dogru okudugun yazi ama ben ince yastik kullanıyorum ama sadece basini yatırmıyorum ozaman omuriligini etkiler diye gövdesiyle birlikte yatiriyorum ya kullanmasam da mideleri daha gevsek oldugu icin surekli kusuyorlar baski oluyor oyuzden ince kullaniyorum kuzum