Sorum var Bebekli evde temizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Bebekli evde temizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,777 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebekli evde temizlik
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim
Açıkçası bebeğim ilk doğduğu zamanlar hiç bir iş yapmadım , sezeryan da olduğumdan dolayı 2 ayda kendime zor geldim zaten, tüm enerjimi bebeğime harcadım o uyurken uyuyordum ben de ,2 saate bir kalkıp süt sağıyordum. Ev işi yapacak halim hiç de yoktu. Bu işler hep eşime kaldı, yemeği de bazen dışardan söylüyordum.Biraz büyüyünce basladim ev islerine.Önceleri sadece bebegimin ütülerini yapiyordum🥰Öyle böyle derken 9.aya geldik şimdi hiç bişey yaptırmıyor ,arkamdan agliyor.Işe de başladım evde çalış iste çalış bebeğimle ilgileneyim derken arada çok yorulduğumu farkettim. Hatta şu anda çamaşırlarımı sereyim dedim makineden yarısını çıkaramadan arkamdan ağladığı için o da kaldı şu an 😀😀 Bütün işlere koşanları yürekten tebrik ediyorum. Bende yorgunluktan sırt ağrısı başladı yarın da doktora görüneceğim bakalım 🤷‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence şimdiden bunları düşünme, hamileliğin keyfini çıkar bolca dinlen , bebegin doğduğunda biraz zorlanabilirsin ev işlerinde 🥰
Anladın canım 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bebegim uyurken rahat temizlik yapıyorum sadece yemeğimide yapıyorum sadece sorun tam ben yemeğe oturunca uyanır hanım efendi 😊
😅😅

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğiniz uyuyorken ev süpürebikiyor musunuz bazı bebek uyuyormuş bazısı uyumazmış siz rutin iş güç temizlik işlerinizi nasıl hallediyorsunuz bebek varken
Benim ikizlerim birde 2 aylık kızım var işi oyun haline getiriyorum çoğu zaman onlarda eğlensin ben toplarken bir daha dağılmasin diye kızımı da uyutuyorum öyle başlıyorum benim elektrik makina sesi çok az uyanmiyor bebek , akşam herkes uyuyunca evi bir daha dip köşe temizliyorum sabaha isim daha az oluyor bu yüzden.

Tüm sayfalar yüklendi.