Anladın canımAçıkçası bebeğim ilk doğduğu zamanlar hiç bir iş yapmadım , sezeryan da olduğumdan dolayı 2 ayda kendime zor geldim zaten, tüm enerjimi bebeğime harcadım o uyurken uyuyordum ben de ,2 saate bir kalkıp süt sağıyordum. Ev işi yapacak halim hiç de yoktu. Bu işler hep eşime kaldı, yemeği de bazen dışardan söylüyordum.Biraz büyüyünce basladim ev islerine.Önceleri sadece bebegimin ütülerini yapiyordumÖyle böyle derken 9.aya geldik şimdi hiç bişey yaptırmıyor ,arkamdan agliyor.Işe de başladım evde çalış iste çalış bebeğimle ilgileneyim derken arada çok yorulduğumu farkettim. Hatta şu anda çamaşırlarımı sereyim dedim makineden yarısını çıkaramadan arkamdan ağladığı için o da kaldı şu an
Bütün işlere koşanları yürekten tebrik ediyorum. Bende yorgunluktan sırt ağrısı başladı yarın da doktora görüneceğim bakalım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bence şimdiden bunları düşünme, hamileliğin keyfini çıkar bolca dinlen , bebegin doğduğunda biraz zorlanabilirsin ev işlerinde![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bebegim uyurken rahat temizlik yapıyorum sadece yemeğimide yapıyorum sadece sorun tam ben yemeğe oturunca uyanır hanım efendi![]()