Bel Ağrım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Bel Ağrım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,560 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bel Ağrım
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AmineErva'm

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 32 haftalığız ayaktayken değil ama uzanırken çok şiddetli bel ağrım oluyor hafif hafif karnımda sancılanma normal mi acaba kızlar yoksa ayakta olduğum için mi anlamıyorum acaba akıntımda ayrı bir dert erken doğum riski olduğundan akıntı yüzünden korkuyorum 🙏 Bu durum normal mi normalde acile görünmem gerekiyor ama gidemedim henüz ona da

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım erken doğum riskin varsa bu haftalarda senin artık bol bol dinlenmen gerekiyor ayakta falan çok kalma bel ağrısı da normal artık çok baskı yapıyordur ama şiddetli oluyorsa geçmiyorsa bir doktoruna danış

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 32 haftalığız ayaktayken değil ama uzanırken çok şiddetli bel ağrım oluyor hafif hafif karnımda sancılanma normal mi acaba kızlar yoksa ayakta olduğum için mi anlamıyorum acaba akıntımda ayrı bir dert erken doğum riski olduğundan akıntı yüzünden korkuyorum 🙏 Bu durum normal mi normalde acile görünmem gerekiyor ama gidemedim henüz ona da
Neden erken doğum riskin var cnm benimde var rahim kısalığı yüzünden

İremsare

Kayıtlı Üye
rank
Bel ağrısıda akıntıda normal zaten bu haftalarda sorna artar bence ama acayip şekilde akıntı agrı varsa geç kalma görün yani

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Canım erken doğum riskin varsa bu haftalarda senin artık bol bol dinlenmen gerekiyor ayakta falan çok kalma bel ağrısı da normal artık çok baskı yapıyordur ama şiddetli oluyorsa geçmiyorsa bir doktoruna danış
Şiddetli olması ayrı geçmiyor olması apayrı yatamıyorum artık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Neden erken doğum riskin var cnm benimde var rahim kısalığı yüzünden
30.haftamda gitmiştim çok fazla enfeksiyon var ve geçmiyor doktor dikkat etmem gerektiğini söyledi

Bel ağrısıda akıntıda normal zaten bu haftalarda sorna artar bence ama acayip şekilde akıntı agrı varsa geç kalma görün yani
Akıntım yeşil yani enfeksiyon asla azalma yok fitil de kullandım yine ama bel ağrısı da ayrı bir dert.

Rümeysa B

Kayıtlı Üye
rank
Erken doğum riski bende de var aynılarını bende de oluyor 10 dk bile yürümekte zorlanıyorum. Bol bol dinlen su iç

İremsare

Kayıtlı Üye
rank
Şiddetli olması ayrı geçmiyor olması apayrı yatamıyorum artık

30.haftamda gitmiştim çok fazla enfeksiyon var ve geçmiyor doktor dikkat etmem gerektiğini söyledi

Akıntım yeşil yani enfeksiyon asla azalma yok fitil de kullandım yine ama bel ağrısı da ayrı bir dert.
Ah canım bende de var o akıntı banada dedi enfeksiyon hep erken doğum sebebi diye ama öyle böyle agrılar la akıntı lar la antibiyotik ler le geciyo günler

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Erken doğum riski bende de var aynılarını bende de oluyor 10 dk bile yürümekte zorlanıyorum. Bol bol dinlen su iç
Bol bol dinlenmek uzanmaksa o daha zorluyor şuan beni

Ah canım bende de var o akıntı banada dedi enfeksiyon hep erken doğum sebebi diye ama öyle böyle agrılar la akıntı lar la antibiyotik ler le geciyo günler
Antibiyotik değil de fitil verdi sadece alttan maalesef 4.kez oldu kullandım fakat bir etki görmedim

Tüm sayfalar yüklendi.