Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizde qaliba aynı kuzum bende güveliyin başından beri bel ağrısı çekiyorum doktor gebelik korsesi yazdı onunla duryorum qalib bilmiyorum yalan doğru coğu insan söylüyorki erkek bebek en cok beli ağrıdırmış senin hafdan büyük canım ireleyen hafdalarda azalma oldu hiç ben kızım da bel ağrısı bu kadar çekmemişdim onda en cok karnlmın alt kısmı ağrıyordu
Bizde qaliba aynı kuzum bende güveliyin başından beri bel ağrısı çekiyorum doktor gebelik korsesi yazdı onunla duryorum qalib bilmiyorum yalan doğru coğu insan söylüyorki erkek bebek en cok beli ağrıdırmış senin hafdan büyük canım ireleyen hafdalarda azalma oldu hiç ben kızım da bel ağrısı bu kadar çekmemişdim onda en cok karnlmın alt kısmı ağrıyordu
Bende kuzum qaliba o söylentiler doğru erkek bebek en cok bel ağrıdoyorkime sorsan erkek bebek bekleyenlere en cok belim ağrıyor diyor inaşAllah sağ salim hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi
Bende kuzum qaliba o söylentiler doğru erkek bebek en cok bel ağrıdoyorkime sorsan erkek bebek bekleyenlere en cok belim ağrıyor diyor inaşAllah sağ salim hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi
Bizde qaliba aynı kuzum bende güveliyin başından beri bel ağrısı çekiyorum doktor gebelik korsesi yazdı onunla duryorum qalib bilmiyorum yalan doğru coğu insan söylüyorki erkek bebek en cok beli ağrıdırmış senin hafdan büyük canım ireleyen hafdalarda azalma oldu hiç ben kızım da bel ağrısı bu kadar çekmem
Benim bebişte erkek canim 8 9 haftalarda belim agri olmuştu ondan sonra hic olmadi dun den beri ağıyor çok siddetli deyil bence gebeliktete bel agirisi normaldir