Belirti yok🤰😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gülcan ibo tarafından oluşturulan Belirti yok🤰😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,677 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Belirti yok🤰😔
Konbuyu başlatan Gülcan ibo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mimi

Emineee

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 6 haftalık gebeyim ama her kadında olan bulantı olsun iştahsızlık sırt bel ağrısı falan şuan bende yok iştahım yerinde yani acaba kaçıncı haftadan itibaren bulantı falan başlıyor
10 haftadan s8nra baslar canım ilk başlarda olmuyor ne güzel rahatım diyorsun sonra bbaşlıyor benim 3. Gebeliğin 4.aydan s9nra başladı nezaman ne olacağı belli olmuyor hiç olamayadabilir

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 6 haftalık gebeyim ama her kadında olan bulantı olsun iştahsızlık sırt bel ağrısı falan şuan bende yok iştahım yerinde yani acaba kaçıncı haftadan itibaren bulantı falan başlıyor
İlla şart değilki bulantı bünyeye göre değşr bu çnkü.bence sevinmelisinz rahat gebelk olur bulantı vs olmazsa. Benım hiç olmadı iştahmda hep açıktı valls çokta iyi oldu böylesi rahat geçiyo o yzden. Belirti aramayn böylesi iyi bence güzel oluyo 👍😊

Bayanmutluu

Kayıtlı Üye
rank
Bende 5+5 hamileyim. Hicbir belirtim yok. Covitte dolayi koku alma duyumu kaybetmistim o geri geldi sadece o kadar. Ultrasonda bebegimi gormesen inanmayacagim hamile olduguma o kadar rahatım cok sukur. Çok hafif bel agrim gelip gidiyor. Bence halimize sukredelim hic sesinizi cikarmayın maşallah deyin 😊

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Bende 5+5 hamileyim. Hicbir belirtim yok. Covitte dolayi koku alma duyumu kaybetmistim o geri geldi sadece o kadar. Ultrasonda bebegimi gormesen inanmayacagim hamile olduguma o kadar rahatım cok sukur. Çok hafif bel agrim gelip gidiyor. Bence halimize sukredelim hic sesinizi cikarmayın maşallah deyin 😊
Daimi olsun inşallah canım

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Bence şükret hic olmasin belirtiyle gebelgn alakasi yok ben hc belirti yasamadm allaha sukur ama oburunde ölüyodum resmen öldm öldm dirildim belki sanslisindir ya dusunme oyle seyleri

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Kendime nazar değiştirdim başladı maalesef 😔
Gercekten cok zor bisey bliyormusun benim eşim dger gebeligmde bana söyle dedi bebeklermi kaybettm 4.ayinda ikizdi ve cok zorlandm cok kotu gecti askm yemin ederim şunu bile dusundum dedi yani gözümün önünde eriyosun vallahi dedi yeterki sen iy ol aldiralim bebekleri diye bile dusundum okadar caresiz kaldm dedi cunku ben hc bisey yiyemyodum esim yanmda posetle beklerdi özkan degl ö dedimmi koşardı her saniye kusardım hastanelerde gecti ömrüm.benim icin cok zor bi dönemdi o dönem bu gebelmde hcbse yasamadm.allhma binlerce kez şükür olsn ilk bslarda bende yoktu olmadida sadece sabah kusmalari ve bel agrsii vardi siddetli bide karin agrilari onlarda bi sure sonra gecti agir degldi

Tüm sayfalar yüklendi.