Belirti yok🤰😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gülcan ibo tarafından oluşturulan Belirti yok🤰😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,681 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Belirti yok🤰😔
Konbuyu başlatan Gülcan ibo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mimi

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 6 haftalık gebeyim ama her kadında olan bulantı olsun iştahsızlık sırt bel ağrısı falan şuan bende yok iştahım yerinde yani acaba kaçıncı haftadan itibaren bulantı falan başlıyor
Bence bu haline şükür etmelisin 😊
İkinci gebeliğim ve bulantı mide yanması bel ağrısı baş ağrısı hepsini 6 haftadan 25 haftaya kadar çekiyorum hayla bazı gebelikler aynı olmaz ilk gebeligimde benim de hiç bir belirtim yoktu ben doğuma gitigim gün küstüm midem bulandı onun haricinde bı kere bulanmadi son aylarda bel ağrısı felan yaşarsın ama canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına. ❤️

İlk heycan

Kayıtlı Üye
rank
Ben 17+4 oldum, azıcık karnım olması dışında hamile olduğumu ben bile anlamıyorum 😆 ilk başta olmadıysa sonrasında da olmuyor galiba. Dans eğitmeniyim, hala dans etmeye de devam ediyorum. Ne ağrı ne başka birşey. Biz şanslı olanlarız, şükret

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ben 17+4 oldum, azıcık karnım olması dışında hamile olduğumu ben bile anlamıyorum 😆 ilk başta olmadıysa sonrasında da olmuyor galiba. Dans eğitmeniyim, hala dans etmeye de devam ediyorum. Ne ağrı ne başka birşey. Biz şanslı olanlarız, şükret
Son aylarda olur canım bel agrin. Oda tabi kilodan ve bebeğin kilosuna da bağlı. Mesela şuan ben yatigim yeri beğenemiyorum bel ağrısından baş agrisindan mide ağrısından 😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba 6 haftalık gebeyim ama her kadında olan bulantı olsun iştahsızlık sırt bel ağrısı falan şuan bende yok iştahım yerinde yani acaba kaçıncı haftadan itibaren bulantı falan başlıyor
Herkesi hamileliği bir olmaz kuzum ne güzel yok işte şükret bu duruma mide bulantısı çok kötü çünkü 😔

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Çok normal daha 6 haftalık benimde hiçbirşeyim yoktu 10. 11. Haftadan itaberen başlıyor şuan 18. Haftam hala bulantım var iştahım yeni açıldı ama

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Canım bence sen dua et böyle devam etsin yoksa o bahsettiğim fib şeyler başlarsa maf ediyor insanı ah ben neler çektim ve benim 7 inci haftaya girmeden başladı taaa 15 haftaya kadar ve o süre icerisinde hiçbir şey ne yedim ne içtim Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah senin hamileliğin sağlıklı ve onlardan uzak geçer kuzum 🌹

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Canım bence sen dua et böyle devam etsin yoksa o bahsettiğim fib şeyler başlarsa maf ediyor insanı ah ben neler çektim ve benim 7 inci haftaya girmeden başladı taaa 15 haftaya kadar ve o süre icerisinde hiçbir şey ne yedim ne içtim Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah senin hamileliğin sağlıklı ve onlardan uzak geçer kuzum 🌹
😂😂 Ben gebeligimi 6. Hafta öğrendim öğrenmeden 1 hafta önce tiksinti mide bulantısı başlamıştı bile düşün 😂😂şuan 35 haftaligiz hala oluyor ara ara

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
😂😂 Ben gebeligimi 6. Hafta öğrendim öğrenmeden 1 hafta önce tiksinti mide bulantısı başlamıştı bile düşün 😂😂şuan 35 haftaligiz hala oluyor ara ara
Çok zor kuzum Rabbim yardım etsin ara ara beni de yokluyor ama mide yanması bitiriyor oğlan midemi öyle bı yakıyor ki geceleri öksürük krizi peşimi birakmiyor sendede öyle yapıyor mu inşallah yapmıyor dur

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Çok zor kuzum Rabbim yardım etsin ara ara beni de yokluyor ama mide yanması bitiriyor oğlan midemi öyle bı yakıyor ki geceleri öksürük krizi peşimi birakmiyor sendede öyle yapıyor mu inşallah yapmıyor dur
Arada bir midemi yakıyor teyzesi yarı kel yarı saçlı sanırım 😂😂 ama kafası aşağı döndüğünden beri Allah'a şükür mide yanmam yok.

Tüm sayfalar yüklendi.