Belirti yok🤰😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gülcan ibo tarafından oluşturulan Belirti yok🤰😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,681 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Belirti yok🤰😔
Konbuyu başlatan Gülcan ibo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mimi

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Arada bir midemi yakıyor teyzesi yarı kel yarı saçlı sanırım 😂😂 ama kafası aşağı döndüğünden beri Allah'a şükür mide yanmam yok.
Sesli güldüm valla canım sen çok yaşa emi 😅😅🤣🤣 çok şükür tatlım bende benimkine bazen diyorum oğluşum galiba bütün kıllarıni çıkartiyorsun anneni sen hiç düşünme boşver diyip trip atıyorum gerçi fayda etmiyor ama doğsun totisine vurucaz zaten çok çektirdi bize 😅🤗

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sesli güldüm valla canım sen çok yaşa emi 😅😅🤣🤣 çok şükür tatlım bende benimkine bazen diyorum oğluşum galiba bütün kıllarıni çıkartiyorsun anneni sen hiç düşünme boşver diyip trip atıyorum gerçi fayda etmiyor ama doğsun totisine vurucaz zaten çok çektirdi bize 😅🤗
😂😂Hahaha ben direk Kayra doğsun kavga edecem onunla neler çektirdin bana diye 😂😂 trip atsan ne kuzum hiç bir işe yaramıyor onların bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor yaramaz paşalar 😍 rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin sonra öç olma sırası bizde 😂😂

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
😂😂Hahaha ben direk Kayra doğsun kavga edecem onunla neler çektirdin bana diye 😂😂 trip atsan ne kuzum hiç bir işe yaramıyor onların bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor yaramaz paşalar 😍 rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin sonra öç olma sırası bizde 😂😂
Ay inşallah canım inşallah heyecanlandım birden ya o günleri güzelce görürüz inşallah Rabbim hepimize kolaylık versin hepimizi korusun ve isteyen herkese nasip etsin inşallah amin ecmain🤲🏻 🤗🌹

Jale Türe

Kayıtlı Üye
rank
Bende 8 haftaya kadar öyleydim . Ben hamile değilim galiba diye ortada çok güzel salınıyordum . 8 haftaya bir girdim herşey ust üste geldi . Takma canım rahatla keyfini çıkar . 🙂

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 6 haftalık gebeyim ama her kadında olan bulantı olsun iştahsızlık sırt bel ağrısı falan şuan bende yok iştahım yerinde yani acaba kaçıncı haftadan itibaren bulantı falan başlıyor
Bence hamileliğine şükret canm inşallah da hiç olmaz rahat bir gebelik geçirirsin cnm bnm gebelik ilk başından son doğuma kdar kusarak sürekli yatarak ve hastanelerde geçti kusma sebebinden 🙏🥰şükret ki olmasın

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 6 haftalık gebeyim ama her kadında olan bulantı olsun iştahsızlık sırt bel ağrısı falan şuan bende yok iştahım yerinde yani acaba kaçıncı haftadan itibaren bulantı falan başlıyor
Benim 8. Haftada bı başladı halada devam ediyor inşallah bulantın mide yanman olmaz 🤲rahat bı hamilelik gecirirsin

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Canm bende de yoktu hicbirsey bende acaba bebek gerçekten var mı diye her doktora gidişimde merak ederdim 🤣🤣 şuan 13+4 oldum hala birşey yok bazen diyom bari göbeğim çıksın da hamile olduğum belli olsun 🤣🤣🤣 ama biz şansliyiz bence çok kötü olanlar var

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Her hamilelik ve her doğum bir olmaz canım. Bünyelerimiz farklı ne zaman olacağı veya olmayacağı belli olmaz ama şuan belirti olmadığı için mutlu olmalısın inşallah ilerleyen zamanlarda çıkmaz

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.