Belki saçma ama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Belki saçma ama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,969 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Belki saçma ama
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Puset aldığınızda minderi içinde olmuyor mu ayriyeten alınıyor mu cahilliğin gözü kör olsun
Ben aldığımda içinde ince bir sungerden minder vardı ama alt açma sini bebekken içine sariyordum bende daha yumuşak olsun diye ikinci gelicek inşallah hiç gerek yok sermeye doğrudan koyucam zaten hastaneden eve gelene kadar kullanicam

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Puset aldığınızda minderi içinde olmuyor mu ayriyeten alınıyor mu cahilliğin gözü kör olsun
Biz oğlumda puset bebek arabasıyla birlikte setti içlerinde minderleri vs. Vardı zaten minnosumda yine aynı puseti kullanacağım yepyeni hala minder falan almadım sadece üzerine puset örtüsü aldım kapatmak için zamana uyum saglayalim. Diye 🤭

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Estağfurullah ne cahilliği canım. pusetlerin kendinde çok ince bi minderi oluyo istersen sonradan örtüsünü ayrı minderini alabiliyosun internette e bebekte satılıyor
Ortusunu aldm ama minderi bilmiyorum içinde vardi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Biz oğlumda puset bebek arabasıyla birlikte setti içlerinde minderleri vs. Vardı zaten minnosumda yine aynı puseti kullanacağım yepyeni hala minder falan almadım sadece üzerine puset örtüsü aldım kapatmak için zamana uyum saglayalim. Diye 🤭
Bende toplu aldm içinde vardi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende toplu aldm içinde vardi
Estağfurullah bacım ben trendyol da aldım valla için çde singer tarzı birşey var baya kalınt singer almama gerek yok
Ben toplu aldm içinde vardi küçük ama ne bilim bilemedim

Tüm sayfalar yüklendi.