Benmi abartıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervegüll tarafından oluşturulan Benmi abartıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,566 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Benmi abartıyorum
Konbuyu başlatan Mervegüll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Şimdi bu konu ne alaka burada sizin eltinzle olan sorun burada gebelik konusu hakkında bilgi veriyoruz elti kaynana dedikodu bilgileri değil ergence konular ayrıca bunlar
Gebelik konuları harici Gündemdeki konular & Haberler,Derdim var,Her telden vs. konularıda içinde kapsayan geniş bir platform burası cevap yazmayarak görmezden gelebilirsiniz sevgiler..

Merhaba kızlar oğlan sünneti ertelendi pcr testi verdik yeniden gun gericekler dendi neyse eve geldik eltim balkondan sesleniyo naptiniz diye dedim ertelendi konusurken e kizin adini ne koymaya karar verdin dedi ilk ogrendigimde alya koyucaktim eltimde hamileydi oda bende alin koycam dedi sonra esim Fulin istiyor dedim bende lalin koycam dedi sonra 11 haftada bebegini kaybetti bi kizi bi oğlu var 3. Gebeligiydi neyse dunde ben umay koymaya karar verdim ikna edersem dedim ah ya diyo noldu dedim ya bende umay koymayı düşünmüştüm ama kaybettim bebeğimi falan deyip bi tavirlara girdi dedjm sende alya dedim alin dedin Fulin dedim lalin dedin ne koysam ona yakın isim soyledjn ne malum kiz olcagi ogrendin 3 hafta sonra kaybettin istemiyorum ben bu çocuğu diye aglarken her hafta bir isim bulmussun masallah dedim surat sallayip iceri girdi haksizmiyim ya sidik yaristiriyo resmen ne desem bende bende diye verem eder insani
Bu eltileri napsak ya 😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu eltileri napsak ya 😅
Valla ben artık görüşmüyorm size yemin ederim huzura erdim😀

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Öyle valla inşallah gelende insan evladi cikar canim 🤣
İnşallah canım benim 🙏. Kaynanam hep bana diyor sen bir tane gelin bul kaynını evlendirelim diyom ben niye bulayım benmi evlenecem sonra diyorum bul bir tane böyle en safından olsun karışmasın bana ohh miss🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım benim 🙏. Kaynanam hep bana diyor sen bir tane gelin bul kaynını evlendirelim diyom ben niye bulayım benmi evlenecem sonra diyorum bul bir tane böyle en safından olsun karışmasın bana ohh miss🤣
Allah'ım senin oğluşunu yerim yaa maşallah pek tatlı rabbim yüzü gibi ömrünude güzel eylesin inşallah 🤲🏻🧿

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar oğlan sünneti ertelendi pcr testi verdik yeniden gun gericekler dendi neyse eve geldik eltim balkondan sesleniyo naptiniz diye dedim ertelendi konusurken e kizin adini ne koymaya karar verdin dedi ilk ogrendigimde alya koyucaktim eltimde hamileydi oda bende alin koycam dedi sonra esim Fulin istiyor dedim bende lalin koycam dedi sonra 11 haftada bebegini kaybetti bi kizi bi oğlu var 3. Gebeligiydi neyse dunde ben umay koymaya karar verdim ikna edersem dedim ah ya diyo noldu dedim ya bende umay koymayı düşünmüştüm ama kaybettim bebeğimi falan deyip bi tavirlara girdi dedjm sende alya dedim alin dedin Fulin dedim lalin dedin ne koysam ona yakın isim soyledjn ne malum kiz olcagi ogrendin 3 hafta sonra kaybettin istemiyorum ben bu çocuğu diye aglarken her hafta bir isim bulmussun masallah dedim surat sallayip iceri girdi haksizmiyim ya sidik yaristiriyo resmen ne desem bende bende diye verem eder insani
Aynen kıskançlığından kesin öyle demiş anlamıyorum bu eltiler neden sevmez birbirini 🤔🙄

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kıskançlığından kesin öyle demiş anlamıyorum bu eltiler neden sevmez birbirini 🤔🙄
Hâlbuki ayni kulvardasin guclerini birlestirip kaynana gorumceye karsi dik dursana 🤣

Senden memnun demkki senin bulmani istiyor 👍

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Abartan deqilsin kuşum sen karşındaki sastıqından biseyini yemiş sanırım 🙄

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Al
Abartan deqilsin kuşum sen karşındaki sastıqından biseyini yemiş sanırım 🙄
Allah akıl versin ona o kadar çok emek verdim hem komsu olarak sonrada gelin olarak her basi dara düştüğünde yaninda oldum şimdi ben mesafe koyunca mahalledeki kimse ona gelip gitmiyo uzaktan selamlasiyorlar esimin ailesi de olanlari bildigi icin ondan uzak duruyolar pişman olup hatasini anlamak yerine hala hasetlenip sidik yaristiriyo cocugunu kaybettiginde küs olmama rağmen bu aci baskadir deyip yine yaninda oldum kendime kızıyorum yeminle akillanmam 🤣 lanet olsun içimdeki insan sevgisine 🤣🤣🤣

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Al

Allah akıl versin ona o kadar çok emek verdim hem komsu olarak sonrada gelin olarak her basi dara düştüğünde yaninda oldum şimdi ben mesafe koyunca mahalledeki kimse ona gelip gitmiyo uzaktan selamlasiyorlar esimin ailesi de olanlari bildigi icin ondan uzak duruyolar pişman olup hatasini anlamak yerine hala hasetlenip sidik yaristiriyo cocugunu kaybettiginde küs olmama rağmen bu aci baskadir deyip yine yaninda oldum kendime kızıyorum yeminle akillanmam 🤣 lanet olsun içimdeki insan sevgisine 🤣🤣🤣
Allah seni ya 😅 içimdeki insan sewqisi diyince koptum 🤣🤣🤣🤣 bazıları çok şaşıyor öylelernden uzak durması en kafi olanı

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Hâlbuki ayni kulvardasin guclerini birlestirip kaynana gorumceye karsi dik dursana 🤣

Senden memnun demkki senin bulmani istiyor 👍
Aynen aynen benim eltim çok iki yüzlü benimle baş başa kalınca canım cicim kaynanmlarin yanında gorumcelerimin yanında kanlı bıçaklı gibi pislik mikrop🤢🙄🙄

Tüm sayfalar yüklendi.