Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben civilden sepet beşik denilen beşikten almıştım çok memnun kaldım dün komşum bir yaşındaki oğlunu bile salladı sağlam görünmüyor diyenler olabilir ona bişi diyemem zaten belli bir yaştan sonra yatağına geçiş yapar
Evet galiba gebelikte sıcak daha fazla etkiliyor çünkü baya sırılsıklam oluyorum terden ve sıcaktan uyuyamıyorum bile
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şuan en uygun o duruyor bende ondan alacağım sanırım bakalım bide yatağıyla beraber uygun fiyatı sanki bu arada sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah'ım
Kızlar trendyolda prego marka park yatak beşik buldum sizce onu mu alsam?
Yoksa joie marka e bebekten mı alsam ne yapsam bilemedim azıcık zaman kaldı ben hala beşik alamadım
Ben civil den indirimdeyken kanz marka almştm. Terch meselesi marka olarak. İçinize hangisi sinerse onu alın park beşikler birbine benzer ürünler nerdeyse
Ben civil den indirimdeyken kanz marka almştm. Terch meselesi marka olarak. İçinize hangisi sinerse onu alın park beşikler birbine benzer ürünler nerdeyse