Sorum var Beşik??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Beşik?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,080 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beşik??
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️
A

Adsız anne adayı

Guest
Ben civilden sepet beşik denilen beşikten almıştım çok memnun kaldım dün komşum bir yaşındaki oğlunu bile salladı sağlam görünmüyor diyenler olabilir ona bişi diyemem zaten belli bir yaştan sonra yatağına geçiş yapar

Umayyy

Kayıtlı Üye
rank
Evet galiba gebelikte sıcak daha fazla etkiliyor çünkü baya sırılsıklam oluyorum terden ve sıcaktan uyuyamıyorum bile 😬😬🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan en uygun o duruyor bende ondan alacağım sanırım bakalım bide yatağıyla beraber uygun fiyatı sanki🙄🙄 bu arada sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah'ım 🙏🙏💟💟
evet hem uygun hemde güzel amin inşallah hepimizde sağlıkla kullanırız🥰

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar trendyolda prego marka park yatak beşik buldum sizce onu mu alsam?
Yoksa joie marka e bebekten mı alsam ne yapsam bilemedim 🙄🤔 azıcık zaman kaldı ben hala beşik alamadım 😟

https://ty.gl/gftke92ngn ≤ bu teendyoldaki beşik

https://www.e-bebek.com/joie-excursion-change-bounce-ara-katli-park-yata-k-p-joi-p1402caitr001/ buda e bebekteki sizce hangisi??
Ben civil den indirimdeyken kanz marka almştm. Terch meselesi marka olarak. İçinize hangisi sinerse onu alın park beşikler birbine benzer ürünler nerdeyse

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ben civil den indirimdeyken kanz marka almştm. Terch meselesi marka olarak. İçinize hangisi sinerse onu alın park beşikler birbine benzer ürünler nerdeyse
Kanz bir ara baya indirimdeydi civilde ama o ara ev bulamadık demiştik ki ev bulalım sonra alırız derken şimdi hala alamadık 🤦🤦

evet hem uygun hemde güzel amin inşallah hepimizde sağlıkla kullanırız🥰
Amin canım inşallah doğana kadar yorgunluktan cılkını çıkardım minnakimin ama 😅😅 iki güne biter inşallah evin işi de biraz dinlenir öyle doğum ederim.

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kanz bir ara baya indirimdeydi civilde ama o ara ev bulamadık demiştik ki ev bulalım sonra alırız derken şimdi hala alamadık 🤦🤦

Amin canım inşallah doğana kadar yorgunluktan cılkını çıkardım minnakimin ama 😅😅 iki güne biter inşallah evin işi de biraz dinlenir öyle doğum ederim.
Evet ben 3 ay oldu sanırım alalı 1300 e aldım. Son 3.4 haftam kaldı yaklaşnca kurucaz 😊

Tüm sayfalar yüklendi.