Ayy bende ondna korkuyorum Kayra benimle yatıyor ama bensizxe yatıyor inşallah beşikte yatarBen aldimda nolda benim kızda yatmiyor
Ayy bende ondna korkuyorum Kayra benimle yatıyor ama bensizxe yatıyor inşallah beşikte yatarBen aldimda nolda benim kızda yatmiyor
Bende ondan korkuyorum yaYatmaz o artık senle yatar![]()
Kokuna alisiyor ondan sonra bessigine alismiyorBende ondan korkuyorum ya![]()
Hayırlısı bakalım kuzum ben kayrw ile uyumaya alışkınım da eşim değil korkuyorum çocuğa bir şey yapar uyskundw diyeKokuna alisiyor ondan sonra bessigine alismiyor
Yerim onu en sevdiği yerde yatıyor işte daha yatak ister mi heheheyyt babasını atar besige kendisi çıkmaz o kucaktanEvime gideuğm Alacam inşallah. koynumda yatıyor nerde yatacak
![]()
Onada bakayım çünkü çok marka var kafası karışıyor insanınYoyko marka var hepsi burada da indirim de park yatak güzel görünüyor ben de almadım ama indirim bitmezse onu düşünüyorum pregoylo çok benziyor
Oy maşallahValla ben oglumda bi beşik aldim bambu ceviz renginde o kadar sağlam çıktı ki düşünün o beşikte benim 3 çocuğum buyudu sonra benim erkek kardeşim buyudu kiz kardesimin kızı buyudu tekrar bana nasip oldu şimdi 4 bebegimi büyütüyor allahin izniyle darısı sizlere
Kuzum sende içeriklerini özelliklerini incele ona göre karar verKızlar trendyolda prego marka park yatak beşik buldum sizce onu mu alsam?
Yoksa joie marka e bebekten mı alsam ne yapsam bilemedimazıcık zaman kaldı ben hala beşik alamadım
https://ty.gl/gftke92ngn ≤ bu teendyoldaki beşik
https://www.e-bebek.com/joie-excursion-change-bounce-ara-katli-park-yata-k-p-joi-p1402caitr001/ buda e bebekteki sizce hangisi??
Bende ondan korkuyorum yaYerim onu en sevdiği yerde yatıyor işte daha yatak ister mi heheheyyt babasını atar besige kendisi çıkmaz o kucaktan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Onada bakayım çünkü çok marka var kafası karışıyor insanın
Oy maşallahvalla baya sağlammış markası ne acaba
![]()
Bu prego olanın tek artısı sanırım sallanıyor olması ama bebek sallanması bana pek doğru gelmiyor ondan sallanmamasi benim için daha iyi gibi diğerinin fiyatı baya fazla bakalım eşimde gidip mağazadan görerek alalım diyor yani baya kararsız kaldımKuzum sende içeriklerini özelliklerini incele ona göre karar ver
Bebekler anne kokusunu çok severmiş ve alıştı mı daha bırakmazmış yani uşak gidip tek mi yatsın anasının koynu dururken.Bende ondan korkuyorum ya![]()
Aynen kuzum sallanır olması önemli deil benceBu prego olanın tek artısı sanırım sallanıyor olması ama bebek sallanması bana pek doğru gelmiyor ondan sallanmamasi benim için daha iyi gibi diğerinin fiyatı baya fazla bakalım eşimde gidip mağazadan görerek alalım diyor yani baya kararsız kaldım
Bebekler anne kokusunu çok severmiş ve alıştı mı daha bırakmazmış yani uşak gidip tek mi yatsın anasının koynu dururken.Ama baya çekişmeli bir durum olacak
![]()