Tahta mı alsam diyorum ama park yatak öneren çok var hele evi yerleştireyim gidip mağazalardan bakcam olmazdı netten alcamAynen kuzum sallanır olması önemli deil bence

Tahta mı alsam diyorum ama park yatak öneren çok var hele evi yerleştireyim gidip mağazalardan bakcam olmazdı netten alcamAynen kuzum sallanır olması önemli deil bence
Aynen öyle yapayım sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor gebelik nasıl minnak bebiş iyi miDoğrudur kuzummağazadan gorupte almak en iyisi bence
Çok şükür iyi gidiyor kuzum da sıcaklar mahfediyor yaAynen öyle yapayım sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor gebelik nasıl minnak bebiş iyi mi![]()
Canımın içi bende çok istiyorum benle yatmasını ama kendine alıştırma çok zor olur sonraHayırlısı bakalım kuzum ben kayrw ile uyumaya alışkınım da eşim değil korkuyorum çocuğa bir şey yapar uyskundw diye
Bende prego aldım daha kullanmadım ama çok güzelKızlar trendyolda prego marka park yatak beşik buldum sizce onu mu alsam?
Yoksa joie marka e bebekten mı alsam ne yapsam bilemedimazıcık zaman kaldı ben hala beşik alamadım
https://ty.gl/gftke92ngn ≤ bu teendyoldaki beşik
https://www.e-bebek.com/joie-excursion-change-bounce-ara-katli-park-yata-k-p-joi-p1402caitr001/ buda e bebekteki sizce hangisi??
Evet galiba gebelikte sıcak daha fazla etkiliyor çünkü baya sırılsıklam oluyorum terden ve sıcaktan uyuyamıyorum bileÇok şükür iyi gidiyor kuzum da sıcaklar mahfediyor ya
Şuan en uygun o duruyor bende ondan alacağım sanırım bakalım bide yatağıyla beraber uygun fiyatı sankiBende prego aldım daha kullanmadım ama çok güzel
Aynen kuzum valla klima olmasa sıcaktan bayılacam diyorum bazen yaEvet galiba gebelikte sıcak daha fazla etkiliyor çünkü baya sırılsıklam oluyorum terden ve sıcaktan uyuyamıyorum bile![]()
Ben sürekli balık gibi duştayım ılık baya soğuğa yakın suyla çünkü artık sıcaktan kaşınma başlıyor yaz doğumu zro gibi sankiAynen kuzum valla klima olmasa sıcaktan bayılacam diyorum bazen ya
Zaten anca ilik duş bizi serinletiyor rahatlatıyor kuzum yaBen sürekli balık gibi duştayım ılık baya soğuğa yakın suyla çünkü artık sıcaktan kaşınma başlıyor yaz doğumu zro gibi sanki![]()