Beta artısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ysmcck tarafından oluşturulan Beta artısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,819 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta artısı
Konbuyu başlatan Ysmcck
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

Ysmcck

Kayıtlı Üye
rank
Çok güzel yükseliyor canım tedirgin olma bende senle aynı durumdayım dr 10 gün sonra gel dedi keseyi anca görürüz sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende şubatta bir düşük yaşadım korkuyorum haliyle tekrar düşük olur diye ama beta yükselince biraz içim rahatladı🤗
İnsallah keseyi görür,bebeğinin kalp atışlarının duyar sağlıklada kuçağına alırsın canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kendini böyle dinlemeye devam edersen o 3 ay zehir olur sana. O düşük hikayen geçmilte kaldı bu başka bir bebek başka bir gebelik öyle düşün ve gayet sağlıklı yükseliyor hcg bu şekilde stres yapmamalısın
Çok haklısın kendime bu şekilde telkin ediyorum elimden geldiğince

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba aranıza yeni katıldım daha önce 2 kez düşüğüm oldu suan yine hamileyim fakat beta değirim 2 katı artması gerekirken 4 katı artıyor 21 ken 117 oldu 2 gün sonra 465 oldu doktora önümüzdeki hafta cumartesi gidicem ama tedirginim aranızda bu durumu yaşayan var mı
Benimde iki defa düşüğüm oldu adet olacakmış gibi sancim oluyordu bende ağlıyordum öyle çok korkuyordum ki çok şükür 18 haftalık olduk içini ferah tut canım

Ysmcck

Kayıtlı Üye
rank
Kendini böyle dinlemeye devam edersen o 3 ay zehir olur sana. O düşük hikayen geçmilte kaldı bu başka bir bebek başka bir gebelik öyle düşün ve gayet sağlıklı yükseliyor hcg bu şekilde stres yapmamalısın
Çok haklısın kendime bu şekilde motive ediyorum elimden geldiğince
Benimde iki defa düşüğüm oldu adet olacakmış gibi sancim oluyordu bende ağlıyordum öyle çok korkuyordum ki çok şükür 18 haftalık olduk içini ferah tut canım
Maşallah allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah ♥️

Tüm sayfalar yüklendi.