Beta kaçken kese göründü kızlar sizin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Beta kaçken kese göründü kızlar sizin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,995 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta kaçken kese göründü kızlar sizin
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Özel ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hım masallah canım

Çok şükür canım bakalım insallah hayırlısıyla bende görürüm

Masallah canımmm
Benimde ikinci düşükte ağrım kanamam var doktor düsuyor bişey olmaz diyip gülüyordu doktor gerçekten çok önemli 4.haftada görünmez ama 5 6da nokta kadarda olsa görünme şansı var en azından o zaman cagirabilirdi yada 7 8haftada gel garanti olsun görelim diye içini rahatlatabilirdi

Benimde ikinci düşükte ağrım kanamam var doktor düsuyor bişey olmaz diyip gülüyordu doktor gerçekten çok önemli 4.haftada görünmez ama 5 6da nokta kadarda olsa görünme şansı var en azından o zaman cagirabilirdi yada 7 8haftada gel garanti olsun görelim diye içini rahatlatabilirdi
Beta ya bakalım dedi ona göre duruma göre bakarız dedi ama işte öyle yani

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar beta hcg kaç olunca kese gözükür kaç haftalık ken gördünüz
Benim adetim İki gün geçti aslında ben test yapmadan da anlamıştım vücudum da bazı değişiklikler oluyor özellik le de özel bölgemde ayıptır söylemesi bir tarafım şişiyor ilk iki Hamileliğimde d de aynısı geldi başıma sonrada test aldım iki çizgi çıktı ilk sağlık ocağında sonrada hastaneye gittim 5 haftalık dedi hem kese hem de kalp atışı duyuldu

Benim adetim İki gün geçti aslında ben test yapmadan da anlamıştım vücudum da bazı değişiklikler oluyor özellik le de özel bölgemde ayıptır söylemesi bir tarafım şişiyor ilk iki Hamileliğimde d de aynısı geldi başıma sonrada test aldım iki çizgi çıktı ilk sağlık ocağında sonrada hastaneye gittim 5 haftalık dedi hem kese hem de kalp atışı duyuldu
Suan beta bu

Ekli dosyalar

• E55561B3-1264-4DEF-ADC5-E28759DAFC11.png
    E55561B3-1264-4DEF-ADC5-E28759DAFC11.png
    461.4 KB · Görüntüleme: 141
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar